43" TV tavsiyesi
Merhaba, ortalama 43 inç 108 ekran civarı bir TV arıyoruz. Bugün bir AVM de biraz bakındım. Philips 43pus7906 model 7500 TL dediler. Samsung 43au8000 9000 dediler.(İnternette 8000) bu modeller aklıma yattı. Bu modeller iyi midir? Başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
@Burak_Keskin06 hocam siz bu işin duayenisiniz sanırım sizden de tavsiyeler bekliyorum.
Realme 7 pro mu oppo reno 4 mü?
Merhaba. Yakında telefon alacağım fakat reno 4 ve realme 7 pro arasında kaldım. Sarjlari sanırım ortalama aynı gidiyor. Şarj olma süreleri de pek farklı değil 15 dakikadan bir şey kaybetmem. Ama reno 4te tasarım kalınlık NFC gibi artılar var. Karar veremedim ne tavsiye edersiniz? Reno 4 te kronik sorun var mı? Ahizeden sesin dışarıya çıktığı ile ilgili sorunlar duymuştum var mı böyle bir şeyler?
Realme 7 pro vs oppo reno 4
Merhaba yakında telefon alacağım fakat reno 4 ve realme 7 pro arasında kaldım. Sarjlari sanırım ortalama aynı gidiyor. Şarj olma süreleri de pek farklı değil 15 dakikadan bir şey kaybetmem. Ama reno 4te tasarım kalınlık NFC gibi artılar var. Karar veremedim ne tavsiye edersiniz? Realme 7 pro da kronik sorun var mı? Videoda ses sorunları olduğunu duymuştum var mı böyle bir şeyler?
Merhaba. Yeni eve taşınacağız altyapıyı internet sağlayıcıların internet sitelerinden sorguladım fiber gözüküyor. İnternet işinden pek anlamıyorum. En stabil interneti hangi firma verir? Modem olarak iyi bir şey istiyorum. Gelen kişiler yan odadan çekmeyecek bir modem takacaksa hiç gerek yok. Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?
Merhaba. Yeni eve taşınacağız altyapıyı internet sağlayıcıların internet sitelerinden sorguladım fiber gözüküyor. İnternet işinden pek anlamıyorum. En stabil interneti hangi firma verir? Modem olarak iyi bir şey istiyorum. Gelen kişiler yan odadan çekmeyecek bir modem takacaksa hiç gerek yok. Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?
Başlıkta da belirttiğim gibi ortalama 350 tl bütçem var ve klavye almak istiyorum. Bu paraya mekanik biraz zor. Siz olsanız kaliteli mir marka(logitech, cooler master vb) membran mı yoksa çin malı(gamepower vs) mekanik mi alırdınız? Bu paraya uzun ömürlü ne alabilirim?
3000 tl telefon tavsiyesi?
Merhabalar herkese babama telefon alacağız. 3000 tl bütçe var. Redmi note 8 almıştık ekran kendi kendine dokunuyordu geri iade edeceğiz. Pil performansı iyi olması lazım. Sürekli telefon görüşmesi yapıyor, görüşmelerde sıkıntı çıkmamalı. Ne tavsiye edersin?
Merhabalar. Benim bu hafta içi çok acil laptop almam gerekiyor. Ortalama 10-11k bütçem var. İçime yatarsa bütçeyi biraz artırabilirim. Almışken sorunsuz olsun istiyorum. Acer nitro 5 baktım ışık sızması varmış vazgeçtim. Tuflar da ısınma sorunu varmış vazgeçtim. Ne alabilirim illa intel veya amd olacak diye bir şartım yok ikisi de olabilir. Sağlam güçlü bir sistem olsun istiyorum. Önceliğim varsa 2060 en kötü 1660 ti istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Hangi işletim sistemini kullanmalıyım
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 85
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.712 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları