Bilgisayarim bozuldu yardim
arkadaslar 3000 serisi icin kart bekloyordum baya eski bir laptop kullaniyordum. bugun bozuldu. 3700x islemci b550 anakart ssd vs hersey var sadece ekran karti ve ram eksik. bu sisteme 200 300 liralik bir ekran karti alsam goruntu almak icin olue mu? gecici olarak kullanicam. oyun vs oynanmayacak isimi gorur mu?
3700x İşlemci için 3060Tİ - 3070
Arkadaşlar bilgili kişiler yardım etsin lütfen çok yardıma ihtiyacım var. 2k monitör ve 3070 almayı düşünüyordum ve bunun için 3700x işlemci aldım 2 ay önce. Herhangi bir darboğaz vs vs. yaşamayacağımı söylediler. Amazon'da hala stok sıkıntısı ve yüksek fiyatlandırma var. 3070 yerine 3060ti kartına yönelmeye başladım sanırım. Benchmark vs kovaladım ama 3700x takılı 3060ti - 3070 karşılaştırmalarını bulamadım. 3700x için 2k monitöre 3060ti alsam herhangi bir problem yaşar mıyım ? Randımanlı bir şekilde sıkıntısız kullanabilir miyim ? Lütfen sadece bilgisi olanlar yazsın kafam çok karışık :/..
Alınık TF key
Sürekli key alıyorum fiyat: 12.75
3060TI vs 3070
Arkadaşlar 3070 için aşağıdaki sistemi topladım ama 3060ti gelince biraz kafamı karıştırdı. Yayın + oyun pcsi topluyorum. 3070 alırsam bütçemden +1k daha eklemem gerekiyor ama 3060ti alırsam 3k cebime kalıyor. Sizce ne yapmalıyım ? 3070e değer mi ? Altta topladığım sisteme 3070 mi yakışır ? Bilgili olanlar bi yardım edebilir mi uzun zamandır kafam karışık
Sürekli TF Key satın alıyorum.
Konu yeri burası değil ama tf kısmı ölü toprağı eksik. Var mı sürekli satan ?
TF key
Sürekli key alıyorum var mı forumda satan ?
Phanteks p400a Alınır mı ?
Arkadaşlar kasalardan anlamam ama bütçeye göre bu kasayı önerenler oldu. 3070li bir kasa yapıcam ( sığar diyenler oldu) 800 100 tl civarı bir bütçe ayırdım ve dolar yükselmeden almak istiyorum. 2 adet p400a var biri rbg modelsiz 2 fanlı ( biri ön biri arka) 2. model ise rgb ve 3 fan önde
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=10409
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=11127
+1 fan için aradaki 200 tl farkı vermeye gerek var mı ve bu kasayı alabilir miyim ?
Sistemin görselini atıyorum bilgisi olan bilgilendirirse süper olur.
Gigabyte b550 aorus pro VS Asus b550-f Gaming
https://versus.com/tr/asus-rog-strix-b550-f-gaming-vs-gigabyte-b550-aorus-pro
Sizce hangisi arkadaşlar ve neden ? Hemen hemen aynı ama bazen biri diğerinden üstün.
Alınık TF2 Key
18 Tane alıcam pm atabilirsiniz
Annem ve babam pozitif çıktı. Aynı evde kalıyoruz. Farklı odalar olsa da ortak kullanım alanlarımız var ve yemekleri annem hazırlar. Belirti olarak söyleyebileceğim arada burun akıntısı ve sırt , bel ağrısı. Yaşım 22 ama bel ve sırt ağrım bugün başladı. Bel, sırt ağrısı ve burun akıntısı dışında bir şey yok diyebilirim bu hale testte yapmazlar ne yapsak acaba
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 675
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 14.453 (Bu ay: 106)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware