Hangi direksiyon
Motorsport ve beamng oynuyorum iki direksiyon arasında kaldım sizce fiyat farkına değer mi?
İlk tetiklemede PC açılmıyor
Merhaba arkadaşlar sistemimde şöyle bir sorun var, power tuşuna bastığımda kasanın fanları çalışıyor ama ekran bir türlü gelmiyor sonra power tuşuna basınca direk kapanıyor sistem bir daha basınca sorunsuz açılıyor sizce hangi parçam sorunlu olabilir?
Ddr4 mü 5 mi
İ7- 4770 kullanıyorum yıllardır yeni sistem toplayacağım ekran kartım 7600xt psu750w diğer bileşenler var Anakart işlemci ram alacağım ddr4 daha iyi bir sistem mi yoksa direk 5 mi alayım çoğunlukla oyun oynayacağım.
Lole giremiyorum
Merhaba arkadaşlar sistemim eski i7-4770 lole girmek istiyorum Vanguard hatası veriyor win 11 kullanıyorum çözümü tam olarak nedir?
Automation - The Car Company Tycoon Game
Merhaba oyunu oynuyorum ama bir türlü iç dizaynı yapaöıyorum. Direksiyonu seçiyorum tavana koyuyor dış gövdeyi atlamayı bir türlü bulamadım bilen var mı?
Sistem Yenileme
Merhaba hali hazırda 700w psu ,6700xt ekran kartım ve 2k mönitörüm var 4.nesil intel ile kullanıyorum ama değiştirmeye karar verdim sizce bu 3 parça işimi görürmü başka model mi bakayım?
Neoforza Trınty 64GB Ddr5 Kıts (2*32GB) 6000MHZ CL40 1,3V Pc Fiyatı (hepsiburada.com)
AMD RYZEN 5 7600X 4.70GHZ 38MB AM5 BOX Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
MSI PRO B650M-A WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 Fiyatı (hepsiburada.com)
Katlanabilir telefon tavsiyesi
Merhaba 6 yıldır oneplus 5t kullanıyorum ekranı kırıldığı için yeni telefon alacağım standart telefon istemiyorum katlanabilir telefonlar içinden en alınabilir telefon hangisidir?
Yeni nesil giriş mi eski nesil tepe mi
Merhaba arkadaşlar eski bir sistemim var 4770li ekran kartı yok ikinci el bir kart alacağım 6500xt mi almam mantılı 1080 mi
Turtle beach yetkili servisi neresi?
Merhaba arkadaşlar Turtle beach kulaklık aldım geçen şubat ayında şuan mikrofonu çalışmıyor. Cihazı amazondan aldım yurtdışı ürünü Amazon yardımcı olmadı turtle beach Türkiye yetkili servisinr ulaşın dedi internette öyle bir bilgi bulamadım bilen var mı cihazı kim tamir edecek?
Büyük ekran mı oled mi?
Merhaba arkadaşlar yeni bir TV alacağım piyasaya pek hakim değilim geçen gün teknosaya gittim 17 bine LG oled 55inch vardı birde 18e 75inch model numaralarını hatırlamıyorum. Sizce hangisi daha mantıklı birde direk içerisinde android işletim sistemli tvlerden en iyisi sizce hangi markada?
Meslek: Elektronörofizyoloji Teknikeri
MSI MAG272QP//Asus H81M-PLUS//İntel i7-4770//HyperX 16 GB DDR3 (1600)//Gigabyte Windforce 2070//Hi-Level Ultra 120GB 550MB-530MB//Thermaltake Smart (RGB) 700W//Razer Deathadder 2013//Red Dragon Kumara//Logitech G231 PSN:PlevneGazisi Steam:Faticcc |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.621
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 26.702 (Bu ay: 333)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun