AC Valhalla
Tam olarak bilemediğim için soruyorum çıkar çıkmaz illa oynarım diye ön sipariş ile aldım ama system req. yayınladıklarında biraz içime şüphe düştü. Sizce hangi ayarlarda ve nasıl oynatırım?
Sistem: intel i7-9750H @2.60 GHz
Nvidia Geforce Gtx 1050
16 Gb RAM
Windows 10-64 bit
Kulaklık Mikrofonu Sorunu
Bir kaç gün önce Steelseries Artics 3 aldım. Laptopum var ve monitöre hdmi ile bağlayarak kullanıyorum. Ses almak için monitöre bağlıyorum kulaklık kısmından ama laptopa geçtiğimde kulaklık tamam da mikrofonu kullanamıyorum. Mikrofonu algılamıyor kulaklığın hatta kulaklığı laptopa takınca mikrofon hepten gidiyor yardım eder misiniz?
Samsung S24D390 marka monitörüm var ve Monster laptopum var. HDMI ile laptopu monitöre bağladığımda kulaklığı laptopa değil de monitöre takmam gerekiyor, ses alabilmem için.
Ses ayarlarını açtığımda ses aygıtları yerinde monitör ile hoparlör seçeneği var. Hoparlörü seçersem laptopun hoparlörünü kullanıyor. Yeni siparişini verdiğim steelseries artics 3 yolda ve hem mikrofon hem kulaklık girişi istiyor onlar da laptopumda var. Monitörümün arkasında yalnızca 1 tane kulaklık yeri var yani mikrofonlu bir kulaklık kullanacakken mikrofonu laptoptan kullanıyor bu da dip sese neden açıyor.Eğer monitörü bağlamazsam hiç bir sorun kalmıyor.
Bunu nasıl değiştirebilirim? Yani monitörü yine kullanıp kulaklığı laptopa taktığımda nasıl ses alabilirim?
Kulaklık Sorunu
Acil Yardım Gerekli!
Yardım lazım acil!!
Win10 Pcde Kulaklık Sorunu
|
Yardım edin acil !
|
İnternet olmasına rağmen pc de açılmıyor
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.693 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware