360 mm Sıvı Soğutma Önerisi
Merhaba.
TT Cceres 500 TG kasam var. Kasanın toplam 4 adet ARGB fanı var ancak kontrolcü yok anakarta bağlı hepsi. Alacağım sıvı soğutmanın da ARGB olmasını istiyorum farklılık olmaması için.
Soruma gelecek olursak;
Alacağım sıvı soğutma büyük ihtimal kontrolcüsüyle beraber gelecek. Ama kasa fanlarım kontrolcüsüz anakarta bağlı. Bütün fanları tek seferde kontrol edemeyeceğim doğrusu. Bu yüzden aklıma sıvı soğutmanın da kontrolcüsünü kullanmayıp ARGB çoklayıcı ile kullanmak geliyor, ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
Sıvı soğutma olarak da şu an seçeneklerimin arasında bunlar var. Yurt dışından alacağım bayramdan sonra.
1- NZXT X73 RGB LCD ( ARGB değil, ayrıca fan almam gerekecek, her fan uyar mı bilmiyorum)
2- TT TH360 ARGB (pompa sesi sorunu varmış kronik)
3- Corsair iCUE H150i Elite Capellix (bu da ARGB değil maalesef)
4-CM ML 360 illision RGB (model RGB diye geçiyor ama sitesinde adresseble gen 2.0 yazıyor)
İşlemcim R7 7700. benim için önemli olan güzel görüntüsünün olması ve ileriye dönük olması. Bu işlemci için bu denli soğutmaya gerek olmadığını biliyorum.
Son olarak alacağım soğutmanın AM5 uyumlu veya braketinin bulunabilir olması lazım.
Teşekkürler.
2K Monitör Tercihi
Merhabalar.
Aşağıdaki modellerden birini yurt dışından alacağım seçim yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
ASUS ROG Strix XG27AQ-W IPS Gaming Monitor – 27 inch 2K QHD (2560x1440), Fast IPS, Overclockable 170Hz
MSI - G274QPF-QD IPS 2K 170Hz 1ms
Asus - Rog Strix XG27WQ / 27 inch / WQHD 2560x1440 / HDR /165Hz
Dell - S2721DGF 27" 165Hz Gaming Monitor
CS:GO/ CS2 İçin Sistem Tavsiyesi
7700x 4070Ti Sistem Toplama Tavsiyesi
Merhaba herkese.
2018 yılında 8700K GTX’li sistemim vardı. Bu zamana kadar AMD’ye hep önyargılıydım. Ama Intel’in soket desteği mevzusundan ötürü denemek istiyorum AMD’yi. 7700x’i seçmemin nedeni forumda çok önerildiğini görmemden başka bir şey değil. Çok sık yurt dışına çıktığım için yurt dışından toplayacağım. CS:GO, PUBG gibi FPS oyunları oynuyorum.
Şöyle bir sistem kurdum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türkiye’de Garantisi Geçerli Olan İphone 13 Modelleri
model numaralarını nereden bulabiliriz?
Dacia Sandero Stepway Medianav Yazılım Atma
|
VDSL Modem Önerisi
|
Asus ROG Fusion 700 Alınır mı
|
27” 2K Monitör Tavsiyesi
Ses kartı tavsiyesi
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 11.650 (Bu ay: 379)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El