İlk defa araç alacağım öneri
Skoda Fabia 2022 ve üzeri kasaları çok hoş duruyor fakat arabalardan pek anladığım söylenemez artıları ve eksileri ile önerir misiniz
Superonline Kampanya
Kampanyalarda modem ücreti dahil ve geri verilmek zorunda.Kendime ait modemim var zaten bunun bir yolu yok mudur modem almadan Superonline bağlatma düşüncesi vardı
Öneri
24 ve 35 mbps hızlar yeterli oluyor bana kablonet VDSL geçmeyi düşünüyordum Türk Telekom altyapisini mi kullaniyor maç zamanları bant daraltmadan donabiliyor.Maç izlerken sıkıntı çıkarmaması yeterli benim için sorun olur mu
Turkcell Teklif
2 gün sonra kullandığım faturali SUPER 20 taahudu bitiyor yapılan teklifler 4 katı fiyatta biri yol gosterebilir mi Turkcell den devam etme düşüncem var çok pahalı teklifler
Xiomi 12
Xiomi urfa tarafindan getirtecegim 4 ay sonra imei attirsam sikinti yaratir mi
Yurt disi kayit
Xiomilere kayit yapilamiyor mu hat kapanmamasi icin ne yapmam gerekir bilen birisi aydinlatirsa sevinirim..
Xiomi yurtdisi
Urfa taraflarindan telefon getirtecegim xiomi modelleri sikinti cikariyor mu bilen birisi bilgilendirirse cok iyi olur..
Xiomi 12 mi Iphone 13 mini mi?
Iki telefon arasinda secim yapacak olsaniz hangisini secerdiniz ekrani kucuk telefon sevdigim icin bunlari bulabildim
Istanbulkart
2016 yillarinda universiteyken cikartmis oldugum ogrenci karti universite bitince tam karta donustu bu sene yine kartimda yazan uni kazanip kayit yaptirdim.yeni kart cikarmak yerine bu karti kullanamaz miyim ogrenci olarak,ne yapmam gerekir cozumunu bulamadim (iett)
Turknet hiz yuksek ama kullanamiyorum
Turknete gectigimde ilk aylar normaldi.son 1 haftadir cok yavasladi 5 6 mbps cikiyor 79 cikmasi gerekirken.hiz testi yapmak istiyorum siteye girmiyor bi yerden yapabildim 70 gosteriyor ama ben neden kullanamiyorum cozumu bilen varsa yardimci olabilir mi(musteri hizmetleri hiziniz normal diyip yardimci olamiyor malesef)
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.707 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar