Hoparlör uyumsuzluğu ne alayım?
İyi günler. Palio bir aracım var. Eskiden sesi güzel geliyordu. Kapı sorunu için sanayiye götürdüğüm aracın sesi şimdi kötü geliyor. Hoparlörü açıp baktım. Arka kısmı kırılmış kaynak yapılmış başka kablo kullanılmış. Hem cızırtı var belli bir sesten sonra. Hem de eskisi gibi iyi değil. Ön sol kapıda Universal 100w 40 rms sağda (bozulan) cadance 250w 40 rms arka bağajda 2 tane jvs 230w 40rms hoparlör ve pioner 3350 teyp var. İlk defa arka koltuğa oturup jvs lerin sesini dinledim. Berbat. Ön koltuktayken cadance in ses ve bass ını alıyordum. Beğeniyordum. Kendi kapımı çok az duyuyordum. Sanırım hepsi de 2 yollu hoparlör. Tweet lerden benim kapı kolu çalışmıyor. Bass istiyorum. Biraz titremek istiyorum o cadance bile sesi 46 yapınca yetiyor gibiydi. 50 ye yükseltsem zevkle durmadan 12 saat sürerim öyle söyleyeyim. Sıkıntı param az. Yoksa konple sistem yapmaj istiyorum. Şimdi ben ses performansını nasıl düzeltirim. Yeni hoparlör mü alayım anfi mi alayım teyp mi alayım. Bu arada 3 hoparlör 16 Universal olan 13 cm. Yuvaları 16 cm ama
telefon seçimi
|
|
Samsung S4 mini şarj aleti ve batarya sorunu
|
Garanti servisi, oyun durduruldu sorunu
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 287
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.065 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar