Arkadaşlar yeni piyasaya çıkacak olan ve henüz ön satışları devam eden bir coinden bahsetmek istiyorum. Pekçok üniversite ile anlaşma yapacağı belirtilen ve ekibinde Harward üniversitesinden kişiler bulunan bir öğrenci projesi kapsamında yürütülecek olan bir coin. Bununla ilgili detaylı bilgileri sitesinden inceleyebilirsiniz.
Kripto para alırken neden ben bu coini borsada islem görmeden önce alamadım dememek için sizlerle bir paylaşımda bulunuyorum. Merhaba Mayıs ayında kripto borsalarında işlem görecek olan ve şu anda henüz ön satışları devam eden bir öğrenci coin var. Erken alan yol alır hesabı sizlere naçizane tavsiyem bir miktar alıp beklemeniz. Ayrıca %5 ekstra coin alabiliyorsunuz vereceğim linkle. Projesi olan bir coin ve dünyanın önemli üniversiteleri ile de destekleneceği belirtiliyor. Bağlantı linki aşağıda var. Btcturk, Binance gibi yerlerden kolaylıkla satın alabilir, mayıs ayında da satış gerçekleştirebilirsiniz. Satın alimda LTC coin seçerseniz komisyon ücreti yok.
Şu anda cointiger borsada işlem görmektehttps://studentcoin.cash/?ref=Sxruo6cmdi.
ve yarın bithumb borsasında satışları açılıyor. 1 gün kaldı.
Kripto para alırken neden ben bu coini borsada islem görmeden önce alamadım dememek için sizlerle bir paylaşımda bulunuyorum. Merhaba Mayıs ayında kripto borsalarında işlem görecek olan ve şu anda henüz ön satışları devam eden bir öğrenci coin var. Erken alan yol alır hesabı sizlere naçizane tavsiyem bir miktar alıp beklemeniz. Ayrıca %5 ekstra coin alabiliyorsunuz vereceğim linkle. Projesi olan bir coin ve dünyanın önemli üniversiteleri ile de destekleneceği belirtiliyor. Bağlantı linki aşağıda var. Btcturk, Binance gibi yerlerden kolaylıkla satın alabilir, mayıs ayında da satış gerçekleştirebilirsiniz. Satın alimda LTC coin seçerseniz komisyon ücreti yok. Linkten Ltc ile satın alimi seçerek devam edebilirsiniz.
Kripto para alırken neden ben bu coini borsada islem görmeden önce alamadım dememek için sizlerle bir paylaşımda bulunuyorum. Merhaba Mayıs ayında kripto borsalarında işlem görecek olan ve şu anda henüz ön satışları devam eden bir öğrenci coin var. Erken alan yol alır hesabı sizlere naçizane tavsiyem bir miktar alıp beklemeniz. Ayrıca %5 ekstra coin alabiliyorsunuz vereceğim linkle. Projesi olan bir coin ve dünyanın önemli üniversiteleri ile de destekleneceği belirtiliyor. Bağlantı linki aşağıda var. Btcturk, Binance gibi yerlerden kolaylıkla satın alabilir, mayıs ayında da satış gerçekleştirebilirsiniz. Satın alimda LTC coin seçerseniz komisyon ücreti yok.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.880 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu