Selamlar dostlar, ilginç bir sorunum var. Telefonum Meizu X8, bilgisayara bağladığımda telefon sadece şarj oluyor ama dosya aktarımı yapamıyorum ve de USB aracılığıyla telefonun internetini bilgisayara iletemiyorum. USB bağlı değil yazıyor orada da. Çözüm için, farklı USB slotlarına bağladım kabloyu, Hata ayıklama modunu açtım ama çözüm olmadı. Sorun neyden kaynaklı olabilir? Bilen biriniz yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa süper olur. Teşekkürler şimdiden.
Vatandaşı zorlu bir ekonomi şartları altında yaşam sürdürmeye çalışırken sözde bizi temsil eden milletvekilleri nasıl olur da asgari ücretin bilmem kaç katı maaş alabilirler? Nasıl bu durum şartları altında bizlerin vekili olabilirler? Nasıl halimizden anlayıp da, bizlerle aynı sofradaymış gibi konuşabilirler? Bir milletvekili bu zamana kadar bizler için ne üretti? Bizlere ne kattılar da karşılığında altlarına lüks makam arabası çekebilecek kadar ve de Türkiye şartlarına göre çok uygun şartlarda yaşam sürdürebilip mükemmel derecede maaş alabilecek konuma geldiler?
2021 Yılında 3-5 GB İnternetin Hâlâ Min. 20 TL'ye Satılması
Konu sitem mitem her şeyi içermektedir. Yahu 21.YY'da internet çağında olan bizlere, asgari ücretin günlük 90 Lira cıvarında olduğu bir ülkede, 3 GB internete 20 lira istemek ne? Şurada YouTube'ye girip 10 dakika video izlesen yarısı gidiyor zaten. 3 GB bu yahu! Canın sıkılsa bir oyun indirecek olsan telefonuna eyvah yandık. Bu nasıl bir fiyatlandırmadır? İnternet kullanımı az gitsin diye telefonu 3G'de kullanıyorum, tabi böyle bir şey oluyorsa hiç fikrim de yok. Olsun veya olmasın, arkadaş internet hayatımıza gireli yıllar oldu bu nasıl hâlâ lüks tutulabilir? Maksimum fiyatlandırma ve de en berbat internetlerden birine sahip olduğumuzu düşünüyorum. Şurada bir kaç hafta başka bir evde kalma zorunluluğundayım. Tek yaptığım şey kripto alıp satmak ve de wp üzerinden mesajlaşmak. Bu koşulda bile 12GB internetimin günler içerisinde bitmesinden ötürü ek paket almak zorunda kaldım. Ek paket dediğimde haftalık 3 GB 20 TL xD?? Diyecek çok şey var da netim yine bitmek üzere :D Kriptoda da kazandığım nete gidiyor zaten -_-
KİLİT
KİLİT
Merhaba, üniversitede ön lisans öğrencisiyim. Okuduğum bölümle alakalı değil bu içimdeki bu sektöre yönelik merak ve geliştirme arzusu, bu dalda kendime güvenim var ve de yaklaşık 25 gün kadar süre içerisinde CSS, HTML derslerini bitirdim. Bilemedim bir bir buçuk ay içerisinde JavaScript'e geçtim ve JavaScript dersleri alıyorum şu anda. Kendime öylesine birkaç site de yaptım, temsili görüntüleri aşağıya bırakıyorum. Ben bu alanda kendimi geliştirmek istediğimden ötürü bir yerlerde staj niteliğinde öğrenim sağlamak istiyorum. Ama iş ilanlarında hep deneyimli çalışanlar arıyorlar. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba? Konumum İzmir, amacım kendimi bu sektörde en iyi düzeyde geliştirmek. Teşekkür ederim.
KİLİT
|
KİLİT
|
RAM'lerin Biri Single, Diğeri ise Dual Channel Olarak Gözüküyor
İntelin Onboard kartı HD 530'U Pc Görmüyor
|
MSİ R7 370 PSU Tavsiyesi
|
İlgi Alanları: Oyun, astronomi
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 8.553 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware