![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2164256/93d7f25284aeda831bde692e6b002b9fo.jpg)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![takdirci](/Static/forum/img/rozet/takdirci.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
Vestel makine kendi kendine duruyor.
Merhaba,
Vestel çamaşır makinesi programı başlatıp suyu aldıktan sonra 5-10 dk içerisinde bitti gösterip duruyor sebebi ne olabilir? Vestel'i aradım telefonda bilemeyiz arıza tespiti için 800 tl + parça ücreti alırız diyorlar. Fazla masrafı olacaksa yeni makine almayı düşünüyorum.
Psu patladı
Merhaba;
yaz ayında bilgisayar toplamıstım 4-5 aydır kullanıyorum bu gece pc indirme islemi yaparken abiden patlayıp şarteli attırdı. Kasanın güç bağlantılarını söktüm ama şartel attığı için evin diğer prizleri çalışmıyor açmamın sakıncası olur mu?
2)
güç kaynağı modelim Seasonic 750w gold psu. Sinerjiden yeni satın almıştım garantiye girer mi yoksa kullanıcı hatası mı derler? Nasıl bir yol izlemeyelim başıma ilk kez geliyor.
Beats solo 3- sennheiser 450bt
Karşılaştırma puanlarına bakınca Sennheiser önde fakat Sennheiser'in az ses verdiğine dair bazı yorumlar gördüm. Hatta "Bir Beats Studio 3 kullanıcısı olarak bunu satın aldım fakat Beats Studio 3'ün yarısı kadar ses veriyor ama ses kalitesi iyi" diye bir yorum gördüm. Sizce doğru mudur yoksa kullanıcılar bir şeyleri yanlış mı yaptı? Sizce sorun nedir, tahminleriniz var mı? Sizce hangi kulaklık daha iyi?
2 monitor arasında tercih.
|
2k Oyun-film için monitor tavsiyesi.
|
16 numaralı girişin tamiri olur mu?
Seasonic 750w garip ses
|
Ön panel mikrofon sorunu.
|
Garip koku.
|
2K Destekli Monitör Önerisi
|
Son Giriş: 38 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.400
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 51.445 (Bu ay: 746)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.566 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)