Arkadaşlar iyi günler. Ender 3 V2 sahibiyim Robo90 üzerinden aldığım klon BL touch ile 1 aydır gayet rahat baskı alıyorum. Fakat 2 gündür anlayamadığım şekilde baskıya başlama aşamasında BL touch leveling yaparken bazen en başta bazen 18. (sayı farazi 25 noktadan ölçüm alıyor.) noktayı leveling yaparken bir anda baskıyı durduruyor. Örnek olması açısından printerin yazımı durdurduğundaki ekranını da atıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Not: STL dosyasında yada gcode da problem yok aynı gcode ile baskı yaptım.
Mijia 360 kamera hakkında
Arkadaşlar hepinize vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Yaşlı bir teyzemizin evine mijia 360° kameranın 3lü kurulumunu yapmak istiyoruz. Ama aklımıza takılan birkaç soru var. Yardımcı olursanız sevinirim.
1- Teyzemizin 2 tane kızı var biri İstanbul'da biri İzmir'de yaşıyor (Teyze Bursa'da) . Bu kameralara erişmek istiyorlar hâliyle. Onları hiç Bursa'ya getirmeden kameralara mi home uygulaması üzerinden bağlayarak görüntü aktarımı sağlayabilir miyiz ?
2- Kamera üzerinde 64 GB da kadar hafıza kartı desteği sunuyor(Class 10 kartlar öneriliyor). Malum teyze hafıza dolduğunda hafıza kartını alıp kendisi silemez. Bu durumdan dolayı belli aralıklarla otomatik sildirme yapabiliyor muyuz ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sabit HDD ile Taşınabilir HDD arasındaki fark
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 678 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler