Ailem Covid'e Yakalandı
Merhaba arkadaşlar, annem ve babam fabrikada calısan insanlar ve babam 2.doz aşısınıda yaptırdı. Annemlerin fabrikasında bir kadında cıkmıs ve Annemin göz kanlanması sonucu fabrika doktoru dahilinde devlet hastanesine sevk edildi. Babamda da öksürük baslamıstı ve ikisininde testi pozitif cıktı. Bende test yaptırdım ve benim testim negatif cıktı. Evde karantinadayız. Yemek konusunda yemekleri ben yapacaktım fakat annem sen yapamassın dedi ve maske ve eldiveniyle yemek yaptı. O yemeklerden bende yersem bulasır mı? Ne yapmalıyım ?
Kulak Çubuğu Yüzünden Kulağım Tıkandı ve Çınlıyor
Merhaba arkadaşlar , dün kulagımı temizlemek icin kulak cubuğu kullanmak istedim. Aslında hiç kullanmam zararlı oldugunu bildiğim için. Cok hafif yapmama rağmen kulagım birden tıkandı ve duymamaya basladı. Sürekli Çınlıyor. Doktora gittim bugun ve Egzama olduğunu söyledi. Gliserinli damla verdi ve 2 hafta sonra yıkamak için gel dedi. Kullanmaya yeni başladım kulağım hala tıkalı ve sürekli çınlıyor. Doktor cınlama hakkında bir şey demedi. Sizce yıkattıktan sonra çınlama kesilir mi ? korkuyorum.
ASUS FX505DT-BQ180 YÜKSEK FAN SESİ
Merhaba arkadaşlar, 5 aylık cihazım bu şekilde açılışta dahi yüksek fanla açılmaya başlıyor. Formatı daha az once attım arka planda uygulamalar kendi driverlarındaki uygulamalar çalışıyor. Cihazı Google'da gezinirken vs fan sesi her daim çalısmakta. Slients modda kullanıyorum. Bazen yükseliyor alçalıyor. Bilgisayarı kapattıktan sonra fandan ses geliyor, videoda duyabilirsiniz. Coil Whine sesi de var. BIOS ekranına girdiğimde de fanlar yüksek sesle çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Cihaz alındığı tarihten itibaren çalışma masasında kullanıldı.
CİHAZ'DA ARMOURİTY CRATE UYGULAMASINI SİLİP TEKRAR YÜLEDİM. FAKAT CPU DEĞERLERİ GÖZÜKMEMEKTE VE NVİDİA GEFORCE GTX1650 (0 BİT) DİYOR. Arkadaşlar ne yapmalıyım ?
|
Asus K541UJ Laptopdan Gelen Garip Ses
|
Monster Açılışta Turbo Fan Sorunu
|
Monster Ölü Piksel Panel Değişimi
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.976 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar