oynayacağım oyun için 2.el sistem(sade kasa) tavsiyesi
bütçe 4500, 2.el bir kasa alabilirmiyim bu bütçeye aşağıdaki özelliklere muadil ? yada aşağıdaki önerilen sistem ne tutar. oyunun istediği özellikler:
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi *: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
- İşlemci: Intel Core i3-2100 / AMD® FX-6300
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce GTX 750 Ti / ATI Radeon HD 7950
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 11 sound device
- ÖNERİLEN:
- İşletim Sistemi *: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit
- İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD® FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce GTX 970 / ATI Radeon R9 series
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: DirectX 11 sound device
android tv oyunlarda kasıyor ?
android 11 sürümüne sahip yeni sayılacak bir tvmiz var geçen playstoreden klasik 2 3 dandik android oyunu indirdim arada açar vakit öldürürüm diye tv oyunlarda sapıttı dondu açıp kapatıp resetlemek zorunda kaldım. 4 çekirdek işlemcili mali g52 gpulu bir tv. özellikleri benım eski j7 coreden daha iyi gözüküyor ama onda yağ gibi akan oyunlar bunda takılıyor. tvlerde sistem gereği oyun oynanmıyor benım mı haberım yok acaba ?
Böyle bir pokemon taso reklamı anımsayan var mı ?
bugun ash cosplayı görünce aklıma geldi. 2000 lerin başında tasolu cipsler yeni çıktığında reklamda ash giyimli bir çocuk elinde poke topu fırlatıyordu ve onlar taso oluyordu sanki. benım gibi y kuşağı moruklarından böyle birşey anımsayan var mı ?yoksa zihnim oyun mu oynuyor baya gaz bir reklamdı diye hatırlıyorum.
Gündüz ışıktan tv izlenmiyor ?
tv odanın ortada pencerenın karşısında biryerde perdeyi kapasamda direk ışık vuruyor gündüz rahat izlenmiyor özellikle karanlık sahneler hiç anlaşılmıyor. tvde evin pencereyi izliyorum resmen yok mu bir çözümü yerini değiştiremem tvnin birkaç parlaklık kontrast ayarı kurcaladım pek fark etmedi. tv arçelik 8 serisi 4k.
windows için toplu duvar kağıdı tema nerden indirebilirim ?
windows için paket halinde içinde 100-200 tane duvar kağıdıdır walpaper tema indirebileceğim yer var mı? birkaç siteye girdim amele gibi tek tek seçip indirmek gerekiyor uğraşamam. kaç gbsa topluca indirip keyfime göre içlerinden ara sıra seçip kullanacam.
bu filmin adı neydi?
çocukken izlediğim bir film vardı ismini hatırlayamadım. birkaç tane çocuk bunlar kardeş sanırım renkli renkli ninja kıyafeti giyiyorlardı ve dövüşüyorlardı başlarında yaşlı bir usta bir kungfucu morukda olabilir ama karete kid falan değil ismi neydi ? çocuklar maske falanda takıyor olabilirler baya unuttum.
f310 aldım iyimidir ?
netten aldığım platoon kol bozuk çıkınca sinirlenip iade ettim teknosa mağazaya gidip parayı basıp açılmamış 0 kutu logitech f310 aldım nasıl iş görür mü ? genelde hikayeli oyun oynuyorum psp yada ps2 emulatördende oyun oynuyorum oradaki hikayeli fps oyunlarında iş görür mü? bundan önceki kol berbattı silah çat siye sağa sola dönüyordu analogla hedef alırken.
harici hdden oyun oynanır mı?
windows diskimde yer yok ama 1 tblik bir haricim var, 30-40 gb lık bir oyunu harici hddme kursam oynanır mı sıkıntısız ? hdd usb 2.0 modunda bağlı.
indirilebilir 1080p film hakkında
internetten indirilebilir 1080p filmler buldum boyutları 3 3.5gb falan çok düşük değil mi ? bunlar gerçekten 1080p full hd film mi? yoksa mp4 ayarında çakma görüntü kalitesi bulanık filmler mi. dosya uzantısı mkv yazıyordu.
bilgisayar en ufak temasta açılıyor
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.990
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 26.451 (Bu ay: 714)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.214 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap