4070ti lı sistem topladım olmuş mu?
4070ti satın aldım. sistemin devamını satın alacağım.gereksiz pahalı denildiği için ddr4 toplayacağım.13600kf üst seviye ddr4 diye seçtim.genelde cs go oynuyorum ama hikaye tabanlıda oynuyorum.sizce sistem olmuş mu eksik veya fazla olan sisteme göre gereksiz iyi olan var mı?itopya üzerindne topladım uyumlu görünüyor.
Cooler Master MasterCase H500 ARGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa
GameBooster TITAN 360 Rainbow 360mm Sıvı Soğutucu
Intel Core i5 13600KF 3.5GHz 24MB Önbellek 14 Çekirdek 1700 10nm İşlemci
ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC Edition 12GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı
Kingston 32GB(2x16GB) FURY Beast 3200Mhz CL16 DDR4 Siyah Dual Kit Ram
MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 5200MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart
WD 1TB Blue SN570 Gen3x4 M.2 2280 SSD (3500MB Okuma / 3000MB Yazma)
bir de en ucuzundan hdd alcam.başka bir şey almaya gerek var mı? kurulumu nerde yaptırayım?
yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
yeni pc toplamak istiyorum fakat eski hangi parçalar kullanılabilir?(işlemci ve ekran kartı kesin değiştircem.monitör değiştircem 144hzye çıkmak istiyorum)eski pcye 2000dolar civarı vermiştim fakat 7. yılında pc.nelerin ömrü gitmiştir?neler hala durabilir?
kasa?
anakart?
ssd?
hdd?
ram?
Klavyede esc tuşum çalışmıyor
herkese merhaba.
akşam pc açtım ve oyunda esc tuşuna basınca sorun olduğunu bazen 2 kere işlediğini bazen işlemediğini farkettim.internetten baktım ve tozdan olabileceğini söylemişler.2.5 yıldır hiç temizlememiştim.tuşları söküp klavyeyi ters çevirip içindekilerin dökülmesini sağladım.sonrada saç kurutma makinasının soğuk üflemesini kullanarak temizledim.tüm tuşlar sorunsuz çalışıyor ama esc komple gitti artık hiç çalışmıyor.
Klavyem:corsair k70mk2
Garantisi yok.
Sizce nasıl yol izlemeliyim?servise mi yollayım pc tamircisine mi göstereyim veya evde yapabileceğim bir şey var mı?
Klavyemde bir tuş bozuldu
herkese merhaba.
akşam pc açtım ve oyunda esc tuşuna basınca sorun olduğunu bazen 2 kere işlediğini bazen işlemediğini farkettim.internetten baktım ve tozdan olabilceğini söylemişler.2.5 yıldır hiç temizlememiştim.tuşları söküp klavyeyi ters çevirip içindekilerin dökülmesini sağladım.sonrada saç kurutma makinasının soğuk üflemesini kullanarak temizledim.tüm tuşlar sorunsuz çalışıyor ama esc komple gitti artık hiç çalışmıyor.
Klavyem:corsair k70mk2
Garantisi yok.
Sizce nasıl yol izlemeliyim?servise mi yollayım pc tamircisine mi göstereyim veya evde yapabilceğim bir şey var mı?
7.1 kulaklıklar parasına değer mi?(oyun için)
|
5.1 veya 7.1 kulaklık tavsiye edermisiniz?
|
2.5mm ve 3.5mm jak farkı?
|
hoparlör tevsiye edermisiniz?
|
bu toplama pc iyimi???
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.550 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware