Sizce "çocuk" ehliyetle mi yapılmalı?
Sizce, çocuk isteyen ailelere bazı şartlar koyulup ( belli bir zeka ve maddi gelirin üstünde olması gibi) "çocuk yapabilir" ehliyeti verilmesi mi daha iyi olur?
yoksa " hayır bu etik değil ! herkes özgürce çocuk sahibi olabilmeli " yaklaşımı mı daha doğru olur?
Telefon kendi kendine müzik çalıyor.
|
Eğitim Öğretim tamamen online olsa?
|
İnsanlığın kaybettiği en önemli değer nedir?
Benim için empatidir. Daha sonra saygı gelir
Toxic insanlardan uzak durun
|
Neden elinize kız eli değmiyor söyleyeyim
Çoğunuzun yakındığı konu kızların sadece paraya veya tipe baktığını sanmasıdır. Bu yargı yüzünden kendinizi ve yeteneklerinizi sınırlıyorsunuzdur. Paranız olsa tipim yok, tipiniz olsa param yok dersiniz. Kıza karşı iletişimde adım atamazsınız. İlk kaybettiğiniz nokta burasıdır ÖZGÜVEN. Ben size söyliyim, paranız da yoksa tipiniz de yoksa kendinize verdiğiniz değeriniz olsun. Bir karakteriniz, duruşunuz, ÖZGÜVENİNİZ olsun. Bakımlı olmak ve üzerine yakışanı giymek en büyük puanlardan biridir. Bunlardan daha önemli şey var ise bundan önce yazdığım maddelerdir. Kızlara para ve tip harici verebilceğiniz şeyleriniz olsun. Kendinizi genel kültür alanında geliştirin. Bir şeyler hakkında konuşabileceğiniz muhabbetiniz olsun. Ortalıkta boş boş AW AW AW diye gezmeyin. Kızları istediğinizi belli etmeyin. Çoğu kızın duygusal bir açığı oluyor. "Bu kız nasıl bu elemanla çıkar"dediğiniz erkekler o duygusal boşluklarını doldurabilen erkeklerdir. Bu açıkları farkedip doldurabilirseniz bir kız arkadaşınız olur.
5 sene önceki kendinize ne tavsiye verirdiniz?
YATIRIM TAVSİYESİ HARİÇ (btc,altın,dolar vb.) hayat ve deneyimlerle ilgili 3 tavsiye hakkınız var.
Üniversiteye başladığım yıllardı. O zamanki kendime:
-Spora daha erken başla, akıllı bir antrenman sistemi uygula.
-Kpss çalışmaya daha erken başla.
-Yeni tecrübeler için daha özgüvenli ol
6 yıl aradan sonra tekrar forum
Vay be 6 yıl olmuş. 2014 gibi konu dışında takılıyordum.Hesabım banlanmıştı, en son bu hesapla 2015'te bırakmışım forumu. O zamanlar da hala "tipim nasıl ss'li" , " elime kız eli değmedi" , " yaşama hevesim kalmadı bilmem ne yapacam" gibi konular açılıyordu, hala aynı bir şey değişmemiş. Şimdiden birkaç toxic elemana uyuz oldum.
W10 Oyun sıcaklıklarına etki ediyormu?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 127
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.627 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic