Fiat 500 C 1.4 Kalorifer Kazanı
Selamlar,
Aracımın kalorifer kazanında sorun olduğu için daha doğrusu hava akışını yönlendiren kol kırıldığı için yeni klima kazanı almam önerildi.
Parça kodu 77364883 , bunun çıkmasını bulamadım. Yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
Ek olarak katalizörümün içini boşalttırdım, yeniden katalizör dolumu yaptırıp tüm egzoz sistemini elden geçirtebileceğim bir usta öneriniz varsa aracı götürmek isterim.
Saygılarımla
Superonline Bağlantı Problemi Ve kesintiler,
Merhaba;
Evde 100mbps Superonline fiber hizmetini yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. 6-7 ay önce modem değişikliği talebim oldu, ZTE H3600 modem verildi.
Üzerinde v9 firmware var, son 3-4 aylık dönemde teams toplantılarında sık kesintiler yaşıyorum.
Speedtest üzerinde 65-70 mbps hız görüyorum ancak kablo ile bağlantı kurma şansım yok, sinirimden modemi kırıp atacağım.
Superonline müşteri hizmetlerinden de mantıklı bir çözüm alamıyorum, modem resetlemek ve biz ayarlarınızı güncelledik demekten başka önerileri yok.
Sürekli aynı sorunu yaşıyorum, bu durumda çarem nedir? Ciddi ciddi ADSL'e falan döneceğim bu gidişle,
Akıllı Ampul İçin Öneri;
Merhaba;
Evde farklı odalarda kullandığım 8 tane Yeelight RGB ampulüm var, bildiğiniz gibi duy bağlantıları E27.
Şimdi çalışma masam için bir arkadaşım masa lambası hediye etti ki çok şık olduğu için kullanmak istiyorum ancak duy E14 olduğu için buna uygun akıllı ampul bulamadım, sadece Philips var onun da fiyatı 400 TL civarında.
Bu noktada sorum şu Yeelight ampulu masa lambasında kullanabilmek için E27'yi E14'e çeviren bir duy converter'ı bulamadım, öneriniz olabilir mi? Ya da önereceğiniz E14 duya uygun akıllı ampul mevcut mu?
Şimdiden teşekkürler,
Netflix Problem tvq-pb-101 (5.2.5)
|
Acil: İyi excel bilenlere uzman sorusu
|
|
Bağlantı Sorusu
|
Kulaklık için yardım ricası...
|
THX550 ile AVR kullanımı;
|
|
nome commento.. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 230
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 12.373 (Bu ay: 180)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El