Behringer UMC22 Mikrofon Sorunu
Ses Kartı: Behringer UMC22
Mikrofon: MXL 2003A Condenser
Anakart: Asus Rog Strix X-670E-A Gaming
Bilgisayarımı yeni topladım. Driver ve bios güncellemelerini yaptım. Behringer UMC22 ses kartım var. Bu ses kartımı bilgisayarıma bağlayıp mikrofonum ile kullandığımda mikrofonumdan ya ses alamıyorum ya da sesim cızırtılı çıkıyor. Sesimin altından bir zincir sesi geliyor. Sorunun ses kartımda veya mikrofonumda mı olup olmadığını kontrol etmek için farklı bir bilgisayarda denedik fakat sorun yoktu. Ses kartım ve mikrofonum o bilgisayarda sorunsuz olarak çalıştı. Kulaklığımın mikrofonunu denedim o da sorunsuz çalışıyor. Sorunun anakarttan kaynaklı olduğuna eminim ama günlerdir bir çözüm yolu bulamadım. Ayrıca yeni bilgisayarıma geçmeden önceki bilgisayarımda ses kartımı bilgisayara bağladığımda USB Audio Codec olarak gözükürken şimdi Line in Behringer USB Audio 2.8.40 olarak görüntüleniyor. İşin özü Asio4all indirdim olmadı, Behringer UMC22'nin driverını indirdim olmadı, anakart chipset güncelledim olmadı, anakart audio driver güncelledim olmadı, condenser mikrofon olduğundan ses kartında +48V açtım olmadı, USB'yi kasada farklı bir yere taktım olmadı. Bu sorunla günlerdir uğraşıyorum. Çözümü iletecek olana şimdiden çok teşekkür ederim..
Samsung Odyssey Neo G8 Alınır mı?
Merhabalar, yaklaşık iki haftadır araştırma yapıyorum. İsteklerim doğrultusunda asla karar veremiyorum. OLED istiyordum fakat OLED'lerin monitörlerde henüz kullanılmaması gerektiği kanısına vardım. Aynı ekranda uzun süre kalınca yanma gibi sorunlar olabiliyormuş. O yüzden tercihim 4K ve 30 inch ve üzeri. Hem FPS oyunları oynuyorum, hem de FIFA ve yarış simülasyonları. Bu neticede araştırmalarım sonucunda Samsung Odyssey Neo G8 32" 1ms 240Hz UHD Quantum Mini-LED HDR2000 1000R Pivot Gaming Monitörünü buldum. 240hz, 1 ms ve 32 inch olması beni ikna etti gibi. Fakat MiniLed'in eksisi var mıdır onu bilemiyorum. Veya Odyssey serileriyle ilgili sorunlar var mı bu konularda da bilgim yok. 30.000'e kadar çıkabiliyorum monitörde. Bu neticede belirttiğim monitör hakkındaki yorumunuzu veya farklı önerileriniz varsa geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Bilgisayar Topladım Değerlendirebilir misiniz?
Merhabalar, bugün bir bilgisayar topladım ve siparişi verdim. Topladığım sistemle ilgili aklımda soru işareti kalmaması adına sizlerin de fikirlerini almak istedim. Sistemi değerlendirip, varsa değiştirmemi önereceğiniz parçalar varsa belirtirseniz çok sevinirim.
NZXT H Series H9 Flow CM-H91FW-01 Beyaz ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 SİYAH DDR5 6400MHz CL32 1.4V RGB Dual Kit Ram
CORSAIR RM1200x Shift 1200W 80+ Gold PCI 5.0 ATX 3.0 Siyah Full Modüler 135mm Fanlı PSU
MSI MAG CORELIQUID C360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
AMD CPU AM5 BOX RYZEN 9 7950X3D İşlemci
MSI VGA GEFORCE RTX 4090 GAMING X TRIO 24G RTX4090 24GB GDDR6X 384B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI)
Msı MB Mag X670E Tomahawk Wıfı Am5 Ddr5 6600MHZ(OC) 4x M.2 USB 3.2 HDMI Dp 2.5g Lan Amd Wıfı 6e Rgb Atx
Kingston KC3000 2TB 7000MB/S - 7000MB/S SSD
STEAM VAC BAN ÇÖZÜM PLS !
|
KULAKLIĞIN TEK TARAFINDAN SES GELMİYOR LÜTFEN YARDIM !
|
FIFA 16 COINS FIYATLARI ! UCUZ !
|
200 - 250 TL İle Neler Yapılabilir ?
|
ÇOK ACİL ! SONYVEGAS PRO
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.242 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware