Hoparlör ve mini amfi tavsiyesi
Merhabalar,
2018 model clio 4 araç için 4 kapı hoparlörü yenilemek ve bunlar için mini bir amfi cihazına ihtiyacım var, aküden vs kablo çekmek istemiyorum subwoofer falanda koymayacağım sadece temiz ve daha güzel ses için iyileştirme yapacağım. Teyp özeline soketle vs montaj yapacağım kesme biçmede yapmak istemiyorum. Sony xm-s400d gibi teyp altına sığacak bir ürün tavsiyesi ve bununla çalışacak hoparlör önerisi yapabilir misiniz ? Orjinalinde olan tweeterları söktüm ve orjinal renault için bose tweeter taktım soket sokete, hoparlörler içinde soket alıp onlarla montaj yapacağım.
Asus RT-AX86U vs Xiaomi AX3600 hk.
Merhaba,
Şuan Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition cihazı OpenWRT aracılığı ile evde kullanıyorum. Ancak akıllı ev ürünleri ve elektronik cihaz fazlalığı nedeni ile artık trafikle şişme gecikmeler bir cihaz internete giderken diğerinde donma meydana geliyor. En boş halde bile minimum 20 cihaz wifi bağlantısı sağlıyor, bu bahsettiğim 2 cihaz arasında kaldım. Evet Asus'un yazılımı özellikleri daha iyi ekstraları daha fazla ama tam 2 katı fiyat farkı var aralarında teknik olarak sizlerde değerlendirip yorumlarınızı paylaşır mısınız ? İleriye dönük olarak kullanmak istediğim için düzgün ve stabil bir cihaz benim önceliğimdir. Bu arada direk fiber hattı takacağım Xiaomi'de vlan id biraz sıkıntılı olabiliyormuş sanırım. Şimdiden teşekkürler.
Selamlar,
Şuanda Xiaomi Router 4A Giga versiyonunu OpenWRT ile kullanıyorum, ancak evdeki IOT cihazlar nedeniyle cihaz response vermeyi bırakıyor reset atmadan internete çıkışı sağlayamıyor. Bende düzgün ve yüksek kapasiteli bir router arayışına girdim bazı sorularımla yardımlarınıza ihtiyacım var. Wifi 6 olsun istiyorum en azından yeni nesil birazda olsa geleceğe uyumlu olsun bütçem 1000 TL civarı.
1-Xiaomi AX3600 850 liraya Türkiyeden edinebiliyorum bu cihazı, VLAN ID özelliği olmadığı için direk kullanım mümkün değil bu kafamı karıştırıyor.
2- Huawei AX3 Pro buda yurtdışı gelirse 750 lira burada 999 a satılıyor. Özellikler iyi iş yapar mı çok inceleme bulamadım.
3- Keenetic Ultra baktım evet wifi 6 yok ama özellik olarak baya iyi duruyor 899 lira şuan fiyatı, özellikle cgnat mağdurları için kendi dns servislerinin çalışması çok güzel özellik.
Başka fikir görüş ve önerilerinize açığım.
5+1 dubleks kombi önerisi
|
ZTE H298A Modem Root kullanıcısı hk.
|
Telekom tarife yardımı
|
|
|
LM723 güç kaynağı problemi
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 851
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 18.409 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 167 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası