![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2191368/072e2317-f1c4-4980-a56d-57022ae624cc.png)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
MÜZİKLERİN İSİMLERİNİ DEĞİŞTİREMİYORUM
FOCUS TO-DO İLE BİRLİKTE ÇALIŞALIM
Arkadaşlar Focus to-do diye bir uygulama kullanıyorum bayağıdır.Kronometre ile çalışma saatinizi ölçüp yarışıyorsunuz isterseniz gelin rekabet olur bu korona zamanında.Grup kurdum grup kodu: QY6YP
MİNECRAFT SERVER SATIN ALMA
Arkadaşlarım yeni güncelleme çıkınca server satın alıp survival oynamak istiyorum.3-4 kişi falan oynayacaz. Mcversions dan server indirip pc de kurduğumuzda serveri açan kişinin hep açık olması gerekiyor onun dışında da Aternos gibi ücretsiz server sitelerinden kurunca da kasıyor.
Bu yüzden parasıyla server satın almak istiyorum.Şöyle 7/24 açık kalacak.
Kiralamakta istemiyorum.Direkt satın almak istiyorum.
Bunu nereden satın alabilirim bilgisi olan var mıdır?
Youtube En Çok Like Alan Yorumumu Bulma
Youtube'da bildiğiniz üzere yorum geçmişimize bakıp eski yorumlarımızı liste halinde görebiliyoruz.Ama otomatik olarak gösterdiği şekil sadece en yeni attığımız yorumdan en eski attığıma doğru sıralıyor.
Bunu en çok like alandan en aza doğru sıralamayı bilen var mı? Hani şu normal herhangi bir videon un altında öne çıkan yorumu seçince en çok like alan başta çıkıyor ya öyle yapmayı bilen var mı?
Okul'un bana şuana kadar bir şey kattığını sanmıyorum 12.sınıf 2.dönemde açık öğretime geçmek istiyorum ama dün aöl sitesinde duyuru yayınlandı.
''2. 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı 1. Dönemde örgün eğitim kurumlarında aktif olan öğrencilerin ilk (yeni) kayıtları alınmayacaktır.''
Şimdi galiba geçemiyorum ne yapmam lazım bu okul hocalarının yarısından bir şey anlamıyorum.Anladıklarımında youtube'da daha iyileri var.Okula gitmek yerine evden çalışmak istiyorum ne yapabilirim.Bu corona'dan korkuyorum falan desem izin verirler mi?
(kendim ile ilgili bilgi veriyim: 9.-10. sınıfı devlet okulunda okudum. 11.sınıfı ve 12.sınıfın 1.dönemini özel okulda okudum.Şu anda müthiş ötesi sistemimimiz ayesinde aöl'e geçemiyorum)
|
Dragon Ball (spoiler yasak)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.786 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)