Bir Haftadır Aktif Edilmeyen Yeni Hat
Merhabalar bir haftadır her gün hem bayiyi hem de Turkcell müşteri hizmetlerini arıyorum ama çözüm bulamadım o yüzden bir de burada şansımı denemek istedim. Olaya gelecek olursak başlıktan da anlaşılacağı üzere 19.12.2024 tarihinde Kayseri Meydan Turkcell mağazasından yeni bir hat aldım ve sim karta büyük festival 20 GB tarifesini tanımlattırdım. Bayi çalışanı gerekli bütün işlemleri yaptığını söyledi ve hattın bir saat içerisinde aktif olacağını söyledi. Buraya kadar her şey normal fakat akşam eve geldiğimde hattı taktım ve sürpriz hat görünmüyor yani aktive edilmemiş. Ertesi gün bayiye gittim ve akış işlemi yaptırdım ve bana hattın açılacağını söylediler. Bugün ise bayiyi tekrar aradığımda hattın açılmayacağını dilersem başka hat almamı söylediler. Ben kampanyalı tarifeyi kullanabilmek için hat almıştım zaten şimdi bana aynı tarifeyi daha fazla fiyatla kullanabileceğimi söylüyorlar. Turkcell müşteri hizmetlerini de aradığımda bizim yapabileceğimiz bir şey yok bayi ile görüşme yapın diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Hattımın aktive edilmesini istiyorum.
Laptop ekran kayması ve karıncalanması
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 402 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar