Sahte kimlik ile mavi tik
Selamlar
300k+ instagram bölgesel bir hesabım var
Mavi tik alabilmem için profilime inatla isminin eklenmesini ve profil resmi zorunluluğu istiyor.
Fakat bir çok hesap gördüm kimisinde doğrulama istemeden abuk subuk isimlere mavi tik vermiş. Bir kaç medya şirketi ile görüştüm işletme hesabına yada tanınmış kişi işaretli hesaplara mavi tik alamayacaklarini söylüyorlar.
Herneyse bu doğrulama rozeti alınca yapay zeka onaylıyor veya reddediyor. Çünkü zorla kimlik fotoğrafı çektiriyor ve cevabı 1 2 dk içerisinde geliyor.
Sizce sahte kimlik mi yaptırmaliyim. Instagramj kandırmak için. Bilgisi olan var mi
Bu programın adı nedir ?
Merhabalar konuyu 2 kez burada açmak zorunda kaldım diğer konu başlığı pek aktif değil.
Benim bir programa ihtiyacım var ama araştırmalarıma rağmen bulamadım. Anlayabileceğiniz dilde şöyle özetliyim :
Tamamen örnek olarak paylaşıyorum kısayolu olmayan farklı bir uygulama üzerinde kullanacağim.
Resimde gördüğünüz gibi T VE 0 olarak 2 tane buton belirledim. Klavyeden T tuşuna bastığımda mauseden bağımsız şekilde oraya bilgisayarın tıklama yapmasını istiyorum. Ya da aynı şekilde klavyeden 0 tuşuna bastığım zaman internet yazısının yanında ki butona bilgisayarın tıklamasını istiyorum. Bu tür bi uygulama var mı bildiğiniz ? özetle ekrandan seçtiğim yeri mauseden bağımsız klavye ile tıklayabileceğim bir program. Umarım anlatabilmişimdir teşekkürler.
Bu programın adı nedir?
Merhabalar konuyu yanlış yere açmış olabilirim öncelikle düzeltilirse sevinirim
Benim bir programa ihtiyacım var ama araştırmalarıma rağmen bulamadım. Anlayabileceğiniz dilde şöyle özetliyim :
Tamamen örnek olarak paylaşıyorum kısayolu olmayan farklı bir uygulama üzerinde kullanacağim.
Resimde gördüğünüz gibi T VE 0 olarak 2 tane buton belirledim. Klavyeden T tuşuna bastığımda mauseden bağımsız şekilde oraya bilgisayarın tıklama yapmasını istiyorum. Ya da aynı şekilde klavyeden 0 tuşuna bastığım zaman internet yazısının yanında ki butona bilgisayarın tıklamasını istiyorum. Bu tür bi uygulama var mı bildiğiniz ? özetle ekrandan seçtiğim yeri mauseden bağımsız klavye ile tıklayabileceğim bir program. Umarım anlatabilmişimdir teşekkürler.
Yeni harddisk alaçam ama inc bilmiyorum
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 505 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler