🚨 EDİT
Almanya: Ücretsiz
Fransa: Ücretsiz
İngiltere: Ücretsiz
İsviçre: Ücretsiz
Hollanda: Ücretsiz
Yunanistan: Ücretsiz
İtalya: Ücretsiz
İsveç: Ücretsiz
Belçika: Ücretsiz
Finlandiya: Ücretsiz
Norveç: Ücretsiz
Danimarka: Ücretsiz
Bulgaristan: Ücretsiz
ABD ve Kanada zaten ücretsiz
Yurt dışında yaşayan forumdaşlar. Aşıya para ödediniz mi?
Su hariç her şeye zam?
Güzelmiş
BU NASIL BİR AĞRI?? BÖYLESİNİ GÖRMEDİM
Arkadaşlar merhaba. Semptomlar çıkalı dördüncü gün oluyor. Salı günü yaptırdığım test pozitif çıkmıştı.
Başta hafif bir gribal enfeksiyona benzer semptomlar yaşadım. Burun ve geniz akıntısı, öksürük, boğaz ağrısı ve ses değişikliği... Bugün itibarıyla hepsi geçti.
Yalnız inanılmaz bir ağrı var vücudumda. Gece gözüme uyku girmedi. Yatakta yuvarlanıp durdum.
Başta sırt, bel ve kalça olmak üzere bacaklarıma kadar vuran derin bir ağrı. Kas, kemik, eklem her tarafım ağrıyor.
8 yıl basketbol oynadım, fitness falan yaptım en ağır antrenmandan sonra bile böyle olmadım.
Artık dayanamayıp apranax attım bir tane. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Verdikleri Favipiravir falan mı böyle yaptı acaba?
İki doz aşı vurulan babam covide yakalandı
Evet maalesef bugün test sonucu pozitif geldi. İki doz çin aşısı vurulmuştu. İkinci aşının üzerinden de 20 gün geçti.
Burun akıntısı, öksürük ve ses değişimi var. Ateşi ve halsizliği henüz yok. Semptomlar çıkalı 2 gün oldu. Umarım hafif geçirir.
Buradan çıkan sonuç; aşı vurulunca kendimizi sağlama almış olmuyoruz. Lütfen tedbiri elden bırakmayın, ailenize de bıraktırmayın.
3 GÜN SONRA EDİT:
Arkadaşlar babamdan bana da bulaştı. Zaten bende de benzer semptomlar başlamıştı. Test yaptırıp emin oldum. Annemle birlikte teste girdik. O negatif çıktı. Semptomu da yok. O da iki doz aşı vurulmuştu.
Babam şeker hastası olduğu için ona ilaç vermediler. Bugün benim testim pozitif çıkınca filyasyon ekibi Favipiravir ilacını getirdi. Tek seferde 8 tane olmak üzere ilk dozu aldım. Bakalım faydasını görecek miyim.
Süreçle ilgili merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.
10 GÜN SONRA EDİT:
Babam hastalığı çok hafif şekilde atlattı. Bende biraz daha fazla semptom oldu. Anneme de bulaşmadı. Aşının çok faydalı olduğunu düşünüyoruz.
CB faize karşıysa, SGK neden faiz alıyor?
neden?
ACİL! Kredi çektim, tavsiyeye ihtiyacım var
|
|
ING'den komik kredi teklifi
|
Kia Rio neden tercih edilmiyor?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 756
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 72.218 (Bu ay: 2.078)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.078 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic