Laptopta kulaklık ve hoparlörde cızırtı sorunu
merhabalar. laptopumu alalı 3 ay civarı oldu. ara sıra kulaklıktan cızırtı geliyor kayboluyordu. bu aralar yine olmaya başladı. kulaklığı çıkartıp takınca düzeliyor. aynı şey hoparlör için de geçerli, belirli bi süre bir şey dinledikten sonra cızırtı, hışırtı gelmeye başlıyor kulaklığı takıp çıkartmak gerekiyor. acaba evde yapabileceğim bir şey var mıdır yoksa servise göndermek mi gerekir?
Piyano sesi iyi olan ucuz org tavsiyesi
selamlar. müzik-armoni derslerime yardımcı olması için piyano sesi vasat üstü olan en uygun fiyat performans orgu bakıyorum. çok iyi çok kötü bir şey aramıyorum fakat mümkünse 200-250 lira bandında yüzde 80 sadece piyano kullanımı için bir şey bakıyorum. tavsiyeleriniz veya önerebileceğiniz bir alternatif var mıdır? (elimde 25 tuşlu bir midi var)
ikinci el de olabilir. bu kriterlerde hangi ikinci ellere bakabilirim?
Referans Kulaklık Ve Normal Kulaklık, Hangisi Alınmalı
merhaba arkadaşlar. kendime kulaklık bakıyorum 200 tl civarı. az çok müzik prodüksiyonuyla uğraşıyorum onun yanında uzun sürelerimi bilgisayar başında, film, video ve online derste geçiriyorum.
müzik işleri için de kullanabilmek için referans kulaklık almayı düşündüm ama bazı yorumlar normal mp3 falan dinlerken sıkıntı yaratacağını sesin normalden farklı geldiğini yazmış. bu fark çok bariz midir yani alışılamayacak bir şey midir? derslerde, film falan izlerken çok sıkıntı yaratır mı?
bunun yanında ben behringer hpm1000 modelini düşündüm ya da hpx2000. sizin önereceğiniz başka model var mıdır?
|
Dell Açılışta Kurtarma 0xc0000225 Hatası
|
Paylaşımlı Ekran Kartına Bellek Verme
|
X-Pen vs Huion Grafik Tablet
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 9.776 (Bu ay: 276)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar