Steam oyun hediyesi ile dolandırıldım.
Şu iki steam nikli oyunu hediye olarak gonderdi.Sonra ben de parasını gönderdim.Bir hafta sonra oyunu tekrar geri aldı.Mesajlarımada cevap vermıyor.Şu iki nik sizi steamden oyun gift için eklerse inanmayın.Gerçi nik ve pp değiştirip tekrar satarlar.Forum deyince dikkatsizlik yaptım.Ayrıca verilen hediyenin geri çekildiğini bilmiyordum.
Windows siyah ekran sorunu
|
Aninden ekran kapanma sorunu
Ekran kartımın pikselleşme durumu devam ediyor zaten.Arada olan kapanma sorunu iki gündür olmaya başladı.Ekran kapanıyor klavye mause kullanılmıyor ama kasa normal şekilde çalısmaya devam edıyor.Sistemın garantısı var ama karsı odemelı kargo oldugu ıcın su an garantıye yollayamıyorum gecıcı olarak cozumu olan var mı?Oyunda falan olmuyor ornek youtube ızlerken veya normal wındosda takılırken kapanıyor ve reset atmayınca asla duzelmıyor.Bıos guncel ve yenı format atıldı.Ekran kartı drıver guncel.Eskıden sadece ekran kartı guncelleme yaptıktan sonra ıkı defa yapardı sonra daha yapmazdı sımdı ıkı gun ust uste yapınca korkmaya basladım.Mantıklı ve denenmemıs onerınız varsa yazarsanız ıyı olur.
Rufus iso görmüyor
|
Windows 10 güncelleme sorunu
Ne yaptıysam şu iki güncellemeyi yükleyemedim.Öneriniz var mı?Windows yükseltme programıyle yüklersem pcdeki oyunlarım silinir mi?Temiz format şeklinde mi yüklüyor?
Windows 10 pro 64 bit
fifa 20 performans sorunu yardım
|
call of duty modern warfare donma
|
Modem Hatası Yardım
|
Pc ye virüs girdi yardım
|
Oyun Grafik Ayarları
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 175
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 6.807 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun