Sisteme Uygun ve Geleceğe Yatırım Ekran Kartı Tavsiyesi
Merhabalar daha önce de konu açmıştım sisteme upgrade önerisi ile ilgili ancak şu an maliyetler biraz yüksek olacağı için önümüzdeki dönemde yavaştan sistemi ddr5 e yükseltmek istiyorum. O sebeple şu an sadece ekran kartımı değiştirip 1-2 aya işlemci, anakart, güç kaynağı ve ram yükseltmesi yapacağım.
Sistemim ;
Anakart : Gigabyte b450m s2h
İşlemci : Ryzen 5 3600
Ekran Kartı : gtx 1660 super gaming oc
Ram : 2x8 gb 3200 mhz ddr 4
Güç Kaynağı : FSP 600 W
Bu sisteme Radeon Rx 7800 xt veya 4070 eklesem şimdilik işlemci dar boğaz yapar mı besleyebilir mi ? ve 600 watt güç kaynağı yeterli gelir mi ? ilk etapta sadece maksimum 20 bin tl lik bir yükseltme yapabileceğim o sebeple yorumlarsanız memnun olurum
Merhabalar 2020 senesinde kendim parçalarını parça parça indirimle aldığım ve topladığım bilgisayarım artık yavaştan güncel oyunlarda istediğim performansı vermemekte genelde oyunları da otomatik medium ayarda açıyor ancak o da isteidiğim performansı tatmin edici şekilde sağlamıyor.
Çok da hakim değilim güncel parçalara 4-5 yılda neler değişti hiç bilemiyorum. Hazır sistem alarak mı bu işi halletmeliyim yoksa sistem 2-3 parça güncelleyerek kurtarır mı güç kaynağı bunu taşır mı önerilerinize açığım.
Sistemim ;
İşlemci : Amd Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3.6 Ghz
Ram : 2x8 gb DDR4 3200 Mhz
Anakart : Gigabyte B450M S2H AM4
Ekran Kartı : Gigabyte Nvdia Geforce Gtx 1660 Super OC
Güç Kaynağı : FPS Hydro K 600w
SSD : Samsung 970 Evo 500 gb Nvme ve Sandisk 500 gb
İşletim Sistemi : Windows 10
EKRAN KARTI HARİÇ SİSTEM TAVSİYESİ (GTX 1660 SUPER)
İyi akşamlar herkese dolar artmadan sabah 2449 tl den gigabyte gtx 1660 super 6 gb oc ekran kartı aldım. Şimdi geriye kalan bütçem 3000-3500 tl civarı. Ne almalıyım nasıl bir sistem kurmalıyım yardımcı olur musunuz ?
|
Ps4 satış konusunda yardım
|
|
|
Acil Tv Tavsiyesi İstiyorum Yarın Almaya Gideceğim :)
|
4500-5000 TL Arası bu sistem hakkında ne dersiniz ?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.557 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar