Merhabalar. Araç almayı düşünüyorum fakat piyasa malumunuz insan ne yapacağını bilemiyor. Sizlerden tavsiye istiyorum. Aklımda olan bazı modeller var, sizlerden de tavsiyeler almak istiyorum belki kullanıcıları ilk ağızdan bilgi verebilirler.
1- Chevrolet Cruze 1.6 124 Bg 2012 veya 2013 model Sport Plus paket
2- Renault Megane 3 1.4T veya 1.6 Benzin
3- Hyundai İ20 (2014 ve üstü) 1.2 Mpi Style
4- Citroen C4(2014 ve üstü) benzin veya dizel
5- Citroen C-Elysse benzin veya dizel.
Aklımdakiler genel olarak bunlar. Aslında Egeayı da beğeniyorum ama Easy paket almak istemediğimden ve urban paketlerin de bütçemi aşmasından dolayı yeltenemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung BDH Yetkili Servis Ücret İstiyor
Telefonu Maltepe BDH servisine yolladım ekrandaki mürekkep şeklinde leke oluşmasından dolayı. Onarım için ücret çıkarıyorlar ve kırık olduğunu iddia ediyorlar. Göndermeden 1 gün önce telefon şu şekildeydi:
Gönderdiğim gün ise o leke yayılıp ekranı tamamen kaplamıştı. Bu telefon kırılmaz cam ve kılıfla kullanıldı, tek sefer bile darbe almadı.Bırakın kırığı telefonda çizik bile yok. Şimdi benim nasıl bir yol izlemem lazım var mı akıl verecek ?
Merhabalar, vdsl altyapım bulunmakta ve mevcut taahhütlü aboneliğim bitecek. Taahhütsüz bir İSS istediğim için başlıkta belirttiğim üç seçeneğim var. Altyapı sorgulamasında 82 Mbps'ye kadar desteklediğini görüyorum. Hat değerlerimi de buraya bırakacağım. En uygun İSS'yi bulmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Vodafone Net Hız Testi Server Değişmesi
Merhabalar, bundan 4 gün öncesine kadar sorunsuz bir şekilde Vodafone Net kullanıyordum. Fakat geçtiğimiz cuma günü internette yavaşlama olduğunu fark ettim ve hız testi yaptım. Normalde interneti bağlattığımdan beri Speedtest üzerinden yaptığım testlerde server kısmında VodafoneTR İzmir yazıyordu ve pingim 12, 16 arasında gidip geliyordu gayet güzeldi. Ama o gün ne olduysa ondan sonraki süreçte yaptığım hiçbir testte o serveri seçmedi. Her seferinde farklı farklı şehirlerden alıyor. Müşteri hizmetlerine bununla ilgili bir arıza kaydı oluşturttum fakat bu anlattığımı anladıklarını pek düşünmüyorum. Sonucu beklemekle beraber onların anlayacağı dilden nasıl anlatabilirim? Ya da Türk Telekom ekipleri bunu çözebilir mi? Sorunu daha önce yaşayan olduysa paylaşabilirse sevinirim. Bu arada 50 Mbps VDSL paket kullanıyorum.
Taotronics Soundliberty 97
Merhaba, başlıkta belirttiğim kulaklığı Hepsiburada üzerinden satın aldım. Her yolu denememe rağmen sol kulaklıktan ses alamıyorum. Kulaklığın üzerindeki led yanıyor, telefona bağlanıyor hatta üzerindeki dokunmatik alan da çalışıyor ama ses yok. Başına gelen varsa yardım ederse sevinirim, yoksa ürün değişim talebi açtım ona devam edeceğim.
VodafoneNet 50Mbps VDSL paket hk.
Merhabalar, VodafoneNet'ten 50Mbps'ye kadar vdsl paket seçtim. 10 lira aylık modem ücreti de ödeyeceğim. Fakat bana gelecek modem 5Ghz destekliyor mu yoksa 2.4 mü destekliyor öğrenemiyorum. Bilgi de vermediler. Son zamanlarda bahsettiğim tarifeye geçen olduysa bilgi verebilir mi verdikleri modem hakkında ?
İss Önerisi
Merhaba şuan evimde Superonline 35 Mbps interneti 115TL'ye kullanıyorum. Taahhütüm 22 Mayısta sona erecek. Süperonline hizmetinden memnun kalmadıgım ve her gün modeme reset atmak zorunda kaldığım için farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Altyapım VDSL destekliyor. Sizce TürkNet, Millenicom, Netspeed firmaları arasından hangisini tercih etmeliyim ? Taahhütle uğraşmak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 182
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.994 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar