Merhaba,
İkisinin de fiyatları birbirine yakın, tüm özellikleri göz önüne alınca son tercih hangisi olur ? HP'nin ram ddr5 ve işlemcisi bir tık daha iyi gibi. Diğer tarafta amd5600 işlemci 256 ssd 1tb hdd ama 3050ti. Mağazada baktığımda HP'nin rengi soluk gelmişti. Lenovo göremedim. Oyun ve gündelik için kullanılacak.Hangi cihaz daha uzun sene sıkıntısız kullanılır?
Merhabalar,
Bütçem 15k civarı bu 2 laptop arasında hangisini önerirsiniz? Asus senelerce kullandım fakat ACER hakkında bilgim yok. Ekran kartları aynı fakat uzun ömürlük ve işlemci açısından hangisi daha iyidir ?
Samsung 55AU7290 vs Vestel 55UA9800 ?
|
Samsung Galaxy M51 vs Realme 6 Pro
Arkadaşlar Merhaba,
Bu iki telefon arasından hangisini önerirsiniz? Batarya konusu tartışmaya kapalı kesinlikle Samsung önde. Fakat kamera ve diğer özellikleri kıyasladığınızda hangisi ön planda olur ve hangi telefonu daha uzun süre kullanabiliriz? Realme'nin 90Hz olması gerçekten avantaj. Fakat kamera konusunda hangisi daha iyi bilmiyorum.
Mi 10 lite ve Note 9 Pro kronik sorunlardan dolayı eledim. 4K bütçeye kadar tavsiye edebileceğiniz f/p cihazı ne olabilir?
Bütçeyi düşürecek olursak Mediatek işlemciye sahip olan Realme 6 çok mu kötü bir tercih olur? Tavsiyelerinizi rica ederim.
Oppo A5S vs Xiaomi Redmi 8
|
LG42 LD651 Anakart
|
IPHONE 7 RED SPECIAL EDITION
|
ASUS K55VJ SX025H
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 130
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 7.153 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri