Fotoğraflardan görebileceğiniz gibi 16 Mart 2022 tarihinde Amazon.com.tr'den satın aldığım Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF monitörün paneli kendi kendine ayrılmaya başladı. Başta sadece 2 tane kısayol ikonu büyüklüğündeydi 1 haftada büyüdü. Yabancı samsung forumlarında da 2-3 tane aynı şekilde açılmış konu var cevap da vermemişler samsungcular. Servise götüreceğim bugün yarın ama acaba amazondan değişim daha mı iyi olur diye de kararsız kaldım.
EDIT: Monitörü konuyu açtıktan 1 hafta sonra verdim garantiye. Yaklaşık 15 gün içinde değişim çıktı araya bayram girmese daha hızlı olurdu heralde. Bana da önce abuk subuk modeller önerdiler smart monitör falan. Ben aynısından ya da bir üst modelinden istiyorum dedim. 3-4 gün sonra arayıp adres alıp gönderdiler aynısını kullanıyorum şimdi. Firmware olarak güncel versiyon gelmiş umarım üretim sorununu da çözmüşlerdir. Kaliteli yapıştırıcı kullanmışlardır umarım :D
|
Zotac GTX470 aşırı düşük performans sorunu
|
Dreamweaver + PHP
|
Okulun kablosuz ağından evde yararlanmak
|
HP pavilion 4289 DVD writer sorunu
|
Meslek: Dede
İlgi Alanları: Donanım, Otomobil, Teknoloji, Bilim
[xxx] // [xxx] // [xxx] // [Noctua NH-U12S] // [xxx] // [xxx] // [xxx] // [xxx] //// |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 913
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 10.853 (Bu ay: 445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware