Sony dsx-a110u oto teyp
2000 Model Renault Megane 1'e bu marka model teybi almayı düşünüyorum ama arabanın her şeyi orijinal, amfi eklenmesi yapılmadı. 1500TL'lik teybin amfi eklemeden ya da hoparlör değiştirmeden de 600TL'lik teypten kalite farkı olur mu?
Teyp link:
Gigabyte B450M S2H İşlemci Soketinde Hasar
Arkadaşlar merhaba, fiber internetin yanında tilgin modem kullanıyorum mecburen. Dün resetledim modemimi ve o zamandan beri internetim yok. Modem arayüzüne girdiğimde WAN kısmında kullanıcı adı ve şifre girmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmuyor. Modemimdeki bütün ışıklar yeşil yanıyor www ışığı dsl oluyor sanırım bir tek o resetledikten 10 dakika sonra turuncu yanıyor. Sanırım ip den kaynaklı bir sorun. Müşteri hizmetlerini aradığımda modem zaten kendi ayarlamalarını otomatik yapıyor sizin karışmanıza gerek yok diyor ve sadece arıza kaydı oluşturuyor. Bu sorunla daha önce karşılaşmış yardımcı olabilecek birileri var mı??
Programa Lisans Nasıl Ekleyebilirim?
Elimde c# dilinde yazılmış basit bir adet program var ve buna lisans eklemek istiyorum. Yardımcı olabilecek birileri çıkar mı?
Palit RTX3080 Gamerock 10GB PSU Önerisi
Bu kart için tavsiye ettiğiniz psu nedir arkadaşlar? 3x8 pin girişine sahip kart. 1000 liranın üstüne çıkmak istemiyorum çok gerekmiyorsa.
8500TL'ye 3060Ti'lı sistem
|
Ryzen 5 5600x almak mantıklı mı?
|
GTX 660Ti Ryzen 5 1600 AF
|
Midi Klavye Ses Sorunu
|
Htc One yeniden başlatma
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.560 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware