asus xf120 fan hk.
merhaba,
7900x işlemci noctua u12a soğutucu kullanıyorum,
kasa için asus xf120 fan almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönleri ile veya başka marka benzer performans sunan ürün önerilerini de yazabilir. yardımınız için teşekkür ederim.
Lenovo IdeaPad 3 slim mavi ekran sorunu
Merhaba, Lenovo IdeaPad 3 slim model bilgisayara Windows 11 kuruyorum ama açılırken mavi ekran hatası veriyor, driver_irql_not_less_or_equal hatası veriyor. Yaşayan ve çözümü Hk yardım edecekler e teşekkürler.
İşlemci soğutucu Hk r9 7900x
Arkadaşlar r9 7900x işlemciyi sogutacak bir hava soğutma sistemi arıyorum. Kasaya sıvı soğutma sigmadigi için noctua nh-u12a bu işlemciyi soguturmu? Tecrübelerinizi paylaşırsaniz sevinirim.
//BİLGİSAYAR MASASI\\
Merhaba,bilgisayar masası ihtiyacım var ölçüler 140x75x75 vb. ebatlarda. Önerilerinizi rica ederim. xprime leading baya kaliteli durdu ama oda üretilmiyor artık zannedersem. Lütfen yardım edin.
2 veya 3. Nesil işlemci Hk. Yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba, 5. Nesil AMD sistem topladım anakart Asus tuf x570 gaming plus ve bu anakart bios güncellemesi olmadan 5. Nesil işlemcleri desteklemiyormuş sistemi topladıktan sonra öğrendim, İstanbul Avrupa yakasında elinde eski nesil işlemci olan bir arkadaş 2 saatliğine bios güncellemesi için ödünç verebilirmi yeteri kadar referansım var yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Anakartı söküp firmaya göndermek istemiyorum son çare o tabi.
Asus tuf x570 gaming plus bios güncelleme Hk
Merhaba, başlıktaki anakart 5. Nesil AMD işlemciler ile uyumlu değil. Bios güncellemesi yapmam gerekiyor eski nesil işlemci alacak bütçe yok, nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımınızı rica ederim.
|
|
|
Xiaomi mi pad3 3 global rom yükleme yardım
|
Meslek: vasıfsız amele
•Hayalle Yaşarken Gerçek Dünyada Zamanı İçmişiz Haberimiz Yok |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 677
İkinci El Bölümü Mesajları: 233
Konularının görüntülenme sayısı: 18.762 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 148 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El