Sıfır Araç Tavsiyesi
Herkese merhabalar,
Nasip olursa bir kaç güne sıfır bır araç almayı planlıyorum. Bütçem ise 1.3 -1.5 mio arası. Şu ana kadar Opel Mokka, Peugot 2008, Skoda Kamiq, Seat Arona ve Kia Ceed-XCeed araçları yakından inceledim.
Bunlar arasında en yakın olduğum araçlar ise 2008, Kamiq ve Ceed. Fakat 2008 ile yaptığım test sürüşünde kendimi pek rahat hissetmedim ve aracın konsolu bana çok karışık geldi. Kimilerinin hoşuna gitmeyen direksiyonu da aynı şekilde benimde hoşuma gitmedi ve net bir şekilde göstergeyi kapattığını deneyimledim.
Skoda Kamiq ise Elite paket olarak şu an stoklarda bulunuyor fakat geri görüş kamerası bile araçta bulunmuyor. Aracın iç malzeme kalitesi de bana yeterli gelmedi.
Ceed ise bu araçlar arasında en yakın olduğum fakat bu markalar arasından en az popüler olan Kia. Markaya ait çok fazla bilgim olmamakla beraber ileride aracı satmak istediğimde markanın piyasası açısından sıkıntı yaşama ihtimali beni düşündürüyor. Bu araçlar içerisinde hız performansı ve donanım olarak da en iyisi Ceed diyebilirim.
Bu araçlarla alakalı olarak fikirlerinizi ve bütçem dahilinde diğer markalara ait tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Burası neresi ?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 311 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası