SİLİNSİN
KONU SİLİNSİN
Boğaziçi Hazırlık Eğitimi Yüz Yüze Yapılsın
Boğaziçi Hazırlık Eğitimi yüz yüze yapılması için imza kampanyası başlattık,sizde imzalayarak bize destek olabilirsiniz.Buradaki imza linkini rektöre ve hazırlık idari birimine yollayacağız.Toplu bir şekilde atılan ileti daha etkili olacaktır
Desteklerinizi esirgememezseniz şükran duyarız
Hukuk Gerilemedi
Arkadaşlar,sınav sonuçları açıklanmadan önce forumda görebilirsiniz "diğer yıllardan çok daha iyi gelmeli demiştim." herkes sonuc açıklanınca sevindi.
Bu sene de hukuk gerilemedi.Arada aşırı şekilde sayisalci kaynadı.Gecen sene Sayısal 1.si EA 13 veya 23k idi.Bu sene sayisal 1.si EA da derece yaptı. 1.5k sonrası her yer sayisalci kaynıyor.
BOĞAZİÇİ 2021 GİRİSLİLER WHATSAPP GRUBU
Herkese hayırlı olsun, Boğaziçi Uluslararası Ticaret bölümünü kazandım.
Bu yıl Boğaziçi'ni kazanan arkadaşlar, sonuçları ve telefon numarasını özelden atarsa whatsapp grubuna alabilirim.
Ayrica laplasyen@protonmail.com ve madserpent@outlook.com
E maillerine telefon numaranızı ve bölümünüzü yazabilirsiniz.
DH üyesi olmayan kişiler için kolaylık olur
#kayyumrektöristifa 😂
Üni kaydını silme ve tercih
Şuan hali hazırda bir üni bölümünde okuyorum,bu sene kaydımı dondurmustum.Simdi inşallah tercihlere göre kesin bir yere yerleşeceğim.Babamlar tercih sonuçları açıklansin,kaydını öyle sil diyor da.Bende öğrenci işlerinin yavaşlığı ve kayıt silinmesini sistemden düşme süresi vs. endişesi taşıyorum.
Bir örgün unide kaydın varsa,başka yere geciceksen yks ile kaydını sildirmen gerekiyor.Hemen sildirmem daha iyi değil midir,yaşım 21 sistemde anlık olarak askerlik sıkıntısı oluşmaz diye düşünüyorum ya da başka sıkıntılar.Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim
Boğaziçi YBS ve UT
Hocam kaç sıralamayla yazdınız ?
Öncelikli tercihiniz mi ?
Hocam buraları tercih eden kişiler :
1-Kaç sıralamayla tercih etti,ihtimalini ne olarak görüyor ?
2-Tercih sıranız nasıl
İTÜ hazırlık
Hocam burada yakın zamanda(5 yıl içinde) okuyan birisi var mıdır,kalitesi nasıldır hep ODTÜ ve Boğaziçi ne göre gömmüşler,işin gerçeği nedir ?
YBS ve Özyeğin/Bilgi/7tepe/Kadir Has/Marmara
Hocam Boğaziçi ybs için hazırlanmıştım sıralamam 1.5k.
Yüzde 90 Boğaziçi ybs gelmeyecek, çünkü tam tabanindayim ve ilerleyeceği belli.
İlk başta ODTÜ işletme/GS/İTÜ vs vs. İşletme veya ekonomi düşünüyordum.Fakat basliktaki ünilerde istediğim bölümü aylık 1-2k vs. alarak okumak nasıl olur merak ediyorum,özellikle 7tepe'nin ders programı iyi gibi.
Yazılım alanına ilgiliyim,ybs okursam ana alanım burası olacağını düşünüyorum diğerlerinde ise bunu yapmak ybs ye göre biraz daha zor gibi örneğin ODTÜ isletme den yazılım vs.
Sıralamalar 24 k dan 6 k vs olmuş bu sene belki 2-3 e çeker.
Ortam nasıldır,konumları nasıldır,1.5 k ya hata mı ederim sizin düşünceniz nelerdir ?
Lütfen 12.sinif velet kardeslerim oluyor,bilgi sıfır ama sonsuz yorum oluyor.Lutfen bilgisi olan birileri yazarsa sevinirim uniler veya bölüm hakkinda
Silinsin
Konu silinsin
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 337
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.256 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 184 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet