LCW Deprem Seferberliği Rezaleti
Merhabalar,
Dün akşam LCW online'dan sipariş verdim.
Özellikle Erkek kategorisine gidip oradan istediklerimi filtreleyip sepete ekledim ve satın alım gerçekleştirdim.
Bugün kargo mesajı geldi Afad'a teslim edilmiştir diye.
Bütün jeton orda düştü. Deprem kategorisinde bulunan ürünler diğer kategorilerde de gözüküyor.
Aldığım ürünlerden bölgeye giden tüm ürünler Helali Hoş Olsun. Hatta ay başı bir daha göndericem. Bu konunun altını çizmek istiyorum.
Ancak ben hayatımda böyle saçma bişey görmedim. Bu büyük mağduriyetler yaratır. Çünkü seyahate çıkacağım için kısa sürede gelmesi gereken ürünlerdi örneğin. Veya gerçekten durumu az olan biri böyle bir hata yapabilir.
Önemli notlar:
Ürünün sol üstünde deprem seferberliği yazmaktadır.
Sepet adımında sadece ürün altında kırmızı bir uyarı var. (Ben çok ürün aldığım için göremedim bile)
Özetle çok iyi düşünülmüş ancak satın alırken vs bir popup koymak çok zor olmamalı. Herhangi bir iadesi vs mevcut değil. O yüzden dikkat ediniz.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Laptop Bataryası Sorunu
Merhaba,
GameGaraj Blaster 4TN modeline sahibim. Firmayı aradığımda 2bintlye yakın batarya ücreti çıkarttılar. Laptop bataryası bitik durumda fişi çekildiği an direkt kapanıyor.
Resimdeki özelliklere sahip ve uyumlu uygun fiyatlı batarya önerebilir misiniz? Resimdeki gibi küçük ve dikdörtgen. Pek anlamadım ben.
Mart Ayında Balayı Önerisi
Merhabalar mart sonu 1 haftalık balayı tatili düşünüyoruz. Ancak denizi ve sezonu yakalayamadığımız için akdeniz ege vs boşa masraf gibi geliyor.
Toplam bütçemiz 10-15 civarı o yüzden yurtdışında en fazla 1 adet balkan ülkesi kaldırabilir gibi.
Yurt içi ve dışı neler önerirsiniz?
En İyi 5 Disney Plus İçerik Önerisi
İzlemenizi tavsiye ederim. Walter Mitty beni acayip sardı.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1.5 sene önce aracı alırken ekspertiz yaptırmıştım. Raporu ıslandı ve çöp oldu. Bunu ekspertiz firması saklamak zorunda mı? Tekrar istesem vermek zorunda mı?
İleride satarken de saklamak lazım diye düşünüyorum. Tekrar talep etmek istiyorum. Veya bunların devlette toplandığı bir yer var mı?
Tahinli Pide Severler Konuya!
Arkadaşlar şu tahinli pideyi Bursalı arkadaşlar çok övüyor güzel mi tadı o kadar? İstanbul'da yiyebileceğimiz yer var mıdır?
Kasko Fiyatları Hk.
200 GR Haşlanmış Hazır Nohut - 1TL!
Yayla Bakliyat çiğ köfte kampanyasından sonra şimdide haşlanmış nohut 1 TL başlatmış stoklar bitmeden almanızı öneririm.
İstanbul'da piknik yapacak yer
İstanbul'da burası gibi bildiğiniz başka piknik alanları var mı???
https://gezideler.com/polonezkoy-gezilecek-yerler/ bir de buraya gidenler varsa hangi mekanları önerirsiniz/önermezsiniz??
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 293
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 485.552 (Bu ay: 991)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar