Windows 11 indirmesi başarısız oldu
Selamlar, insider üyesiyim beta kanalından preview indirdim fakat update de sorun çıktı. Sonra iso indirdim ve kurulumu başlattım sonra tam ekran windows 11 indiriliyor geldi. %60-70 civarlarında windows 11 indirmesi başarısız oldu hatası alıyorum. Sorun nedir?
Laptop için RAM Tavsiyesi
Merhabalar, yaklaşık 8 aydır kullandığım laptopumda 4x2=8 GB Samsung RAM'i bulunmakta. Fakat AMD onboard ekran kartının 2 GB'ını kullanmasıyla bana kullanılabilir 6 GB RAM kalıyor ve takdir edersiniz ki yeni nesil oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyor. RAM lerimden bir tanesini satıp üstüne ekleyip 8 GB RAM almak istiyorum. Fakat çok fazla içli dışlı olmadığımdan yanlış özellikte bir RAM almak istemem. CPU-Z uygulamasından bellek ve anakart bilgilerimi bırakıyorum. Başka bir bilgi gerekirse de atarım. Şimdiden teşekkürler.
Türknet Sık Sık İnternet Kesilmesi
Merhaba öncelikle, benim sıkıntım Türknet ile. 5-6 ay önce TTNET'den Türknet'e transfer ettim [Modem değiştirmedim Zyxel - VMG-3312B10B Türk Telekom modemi]. Türknet'te bana 35 mbit hız verdiler fakat yapa da olmadığımdan 35 i geçemedim o yüzden paketi yükselttim ve 80mbit sabit download alıyorum. Sıkıntım 2 aydır günde en az 5-10 kez internetin kesilmesi. Bazen sadece modemde internet kırmızı yanarken bazen komple dsl de gidip geliyor. Destek kaydıyla 2 kez TTNET saha çalşanlarını gönderdiler yaptık dediler çözülmedi. Müşteri hizmetleriyle olacak iş değil. Sorunum nedir bir çözümü var mıdır? Aşağıya bir internet varken bir de yokken xDSL istatistiklerimin nasıl olduğunu attım ben anlamıyorum fazla. Bir de Türknet Online İşlemlerdeki Teknik Bilgiler sayfam, bilmem bir işe yarar mı ama. Sorunum ne kaynaklıdır, modem mi iç tesisat mı yoksa gerçekten Türknet beni oyalıyor mu?
ISS'nin verdiği hızı alamıyorum.
|
|
Samsung A3 2016 Android 7.0 VPN Sorunu
|
Bilgisayar Toplama Acil Destek-Görüş
|
Laptop Önerisi Asus Marka
|
Wolfteam MMO/FPS Yardım Lazım..
|
Asus N550JX-CN064H Notebook
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.213 (Bu ay: 305)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun