Windows 10 uzak masaüstü bağlantısı
Dostlar merhaba yan bilgisayara Windows'un uzak masaüstü uygulaması ile bağlanmak istiyorum, ne yapsam bağlanamadım.
Bir kimlik doğrulama hatası oluştu. Yerel güvenlik yetkilisi ile bağlantı kurulamıyor diyor.
Hat Değerlerim Nasıl Yorumlarmısınız ?
Hat değerleri nasıl arkadaşlar yorumlarmısınız ?
Bilgisayar yükseltme
Merhabalar arkadaşlar sistemle birden fazla iş yaptığım için artık yetmiyor bilgisayarın özellikleri ;
anakart :b460m pro
işlemci : i5 10400
ram :16gb ram 3200mhz ram (yalnız işlemci 2666 desteklediği için 2666 şeklinde kullanıyorum :)
ekran kartı : 6700xt 12gb
bu sistemi nasıl upgrade etmeliyim ? kimi işlemci değiştir ramlerde 3200e çıkar diyor kimi işlemci ile anakartı beraber değiştirmen lazım diyor fikirlerinizi alabilirmiyim?
Göz yormayan monitör önerisi
Merhaba dostlar uzun süre kullanımda göz yormayacak monitör arıyorum kullanmış olduğum monitör AOC 24G2U çok fazla göz yoruyor gözde batma ve yanmada oluyor.Şu monitörleri buldum sizce hangisini almalıyım ? Veya bunların haricinde önerdiğiniz monitör var ise atarsanız çok sevinirim.
Leptop sıvı teması anakart yanması
merhabalar lebtopu açmaya çalışınca fan sesi gelip geri kapanıyor hiçbir şekilde görüntü gelmiyor seri seri kapanıp açılıyor. sıvı teması olmuş söküp baktığımda ise ana kart üzerinde işaretlemiş olduğum yerde sıkıntı gördüm sadece nasıl hallederiz birkaç tane bilgisayarcıya götürmeme rağmen yapamadı.
LG G4 KAMERA sorunu ACİL YARDIM
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 980 (Bu ay: 53)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware