Sac jantlarımı polisajladım
Kışlık lastiklerimde kullandığım aracımın paslanmış olan sac jantlarını önce matkabın ucuna tel fırça takarak pas ve eski boyasını temizledim daha sonra 220 ,240,320,400,800,1500 zımparayla parlattım 4000 zımparaya kadar bu işlemi yapacağım fakat kafama takılan bir nokta var ve bu konuda sizlerden yardımcı fikirler bekliyorum ,zımpara işleminden sonra jantları vernikleyeceğim ve bunun için 2 kutu motip carat parlak akrilik vernik aldım.Akrilik vernik dayanıklı olmaz içten içe örümcek ağı şeklinde pas yapar elektrostatik vernik yaptır diyen arkadaşlar oldu sizin fikriniz nedir? Elektrostatik jant boyasının maliyetini bilen varsa ve yazabilirse sevinirim.Herkese hayırlı günler
İyonik bor motor aktivatörü 10ml
Arkadaşlar öncelikle bu başlığı açmamda herhangi bir reklam amacı yoktur sadece alışveriş sitelerinde yağ katkılarını araştırırken denk geldi sizlere danışmak istedim.Ürün 10 ml şırıngalar içerisinde rengi açık sarı motoru koruduğu ve performansı arttırdığı söyleniyor bende asıl merak uyandıran ürünün 300ml değil de adeta bir ilaç gibi 10ml dozlarda satılması oldu.Alan kullanan oldu mu? Bilim ve fenden anlayan arkadaşlar sizce bu ürün alınır mı? Fiyatı 100tl, reklam olmasın diye link vermiyorum.
Arkadaşlar merhaba, aracım 2013 punto 1.3 multijet havaların soğumasıyla birlikte aracımda bir durum dikkatimi çekti, motor ısınırken hararet çeyrek seviyedeyken kalorifer açtığımda içeri keskin ve berbat bir egzost kokusu veriyor fakat ısındığı zaman sorun kalmıyor temiz hava veriyor buna ek olarak motor soğukken gaz verip bıraktığımda hafif ıslık sesi var motor ısındığında o ses de kesiliyor.Sorun ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum.
|
suyla motor karbon temizliği
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.229 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası