Merhaba R5 3600 kullanıyordum, R7 5800x3D aldım. Soğutucu olarak Cooler Master Masterliquid ML240l V2 kullanıyorum işlemciyi Strike mod kapalıyken 90 derecelere kadar çıkıyordur. Strike mod 3E alarak işlemciyi 80 derecede sınırlandırmış oldum fakat 80 dereceye çıkınca sıvı soğutmanın fanları biraz sesli çalışmaya başlıyor. Bu işlemcide voltaj düşürme yapmayı denedim fakat her yerde kapalı sıcaklığı biraz daha performans kaybetmeden nasıl yapabilirim? Thermal macun olarak MX-4 kullanıyorum.
Merhaba İtopya'dan aldığım Gigabyte G24F-2 monitör elime ulaştı. Sisteme ana monitör olarak bağladım eski monitörüm olan ASUS VG245ı ise 2. ekran yaptım. Hz ayarını 144, 165 ve 180 olarak ayarlıyorum oyuna giriyorum, oyuna girdikten sonra Alt+Tab veya oyundan çıkınca Hz ayarı direkt 60'a düşüyor. Daha öncesinde başına gelen oldu mu? Giga için Paugge DP 1.4 VESA sertifikalı DisplayPort kablosu aldım. Onunla bağladım sizce HDMI ile mi bağlamam lazım?
Supernoline modem önerisi
Merhabalar yakın zamanda superonline 1000 mbps paketine geçmeyi düşünüyorum şuan aktifte Türknet ve modem olarak keenetic hero dsl mevcut sp geçişle birlikte spden wifi6 modem talep edeceğim kesinlikle şu modemi iste dediğiniz bir model marka var mı ?
Merhaba, şu an aktif olarak ASUS DSL N16 kullanıyorum fakat devamlı olarak download tarafında CRC döndürdüğü için günde 1 kez modem kilitleniyor, interneti resetlemek zorunda kalıyor. Bina içi kablo yeni değişti fakat sorun devam etmekte. Bundan kaynaklı altyapı değil, modem kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Altyapı değerlerim alttaki gibi. Modem olarak ileriye dönük olması ve Wi-Fi'da daha iyi çekim gücü için Keenetic Hero DSL düşüyorum. Gördüğüm kadarıyla herkes çok memnun bu modemden fakat sizlerin de önerebileceği Max 1500 TL olarak modem var mıdır? TurkNet 75 Mbps paket kullanmaktayım şu an.
|
Meslek: Ağ İşletmenliği
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.111 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar