Teknomix, Kirmizi Elma, Tekno11
Merhabalar. LG 65C1 televizyonu almak istiyorum malum uretim bittiginden stoklara girmiyor. Baslikta adi gecen firmalardan daha once alisveris yapan oldu mu, guvenilirligi nedir ? Sikayetvar’da tabii ki hepsi hakkinda sikayet var ama sikayet olmayan firma zaten yok denecek kadar az. Trendyol, Hepsiburada, N11 sitelerinde saticilar. Cihaz 32-33 bin tl arasinda satiliyor. Sizce alinir mi ? Burak Keskin’de de elinde stogu olmadigi icin mecbur internetten almak zorundayim. Bu firmalara guvenilir mi ?
LG C1 MUADİLİ TV TAVSİYESİ
Merhaba.
LG 65C1 almak istiyordum fakat uretimi bitmis ve internette satislarda Kirmizi Elma, Teknomix gibi magazalar satiyor. Guvenilir firmalar mi urunun arkasinda dururlar mi bir bilgim yok.
C2 cok yuksek fiyattan ciktigi icin C1 almayi dusunuyorum ama C1 muadili TV onerilerinizi merak ediyorum. PS5, dizi ve film agirlikli olarak kullanacagim beni memnun edebilecek bir TV ariyorum.
2022 serilerine baktim Samsung, Sony, Lg ama fiyatlar 10-20 bin arasi oynadigi icin acikcasi 2021 serilerinden almayi dusunuyorum. C1 muadili onerileriniz nelerdir ? OLED muhabbeti olmasa Samsung 65QN90A ya da 85 almayi dusunuyordum yine de acigim her fikre.
Tesekkurler.
Karambit Freehand (Minimal Wear)
|
Galax mı Gigabyte mı ?
|
|
Black Friday İçin Kulaklık Önerisi
|
Gta V Yeniden Almaya Değer Mi ?
|
Monster Tulpar T7 V19.3 Üçüncü Disk Takma
|
Harici Harddisk Onerisi
|
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 910
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 14.468 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 342 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun