Viewsonic vx3278 ‘aralik disi’ problemi
|
Viewsonic monitor aralik disinda hatasi
Selamlar, 1 Ocakta saat siparişi vermiştim amazon.de den amazonun sitesinde gozukmuyor ama yurtiçi kargodan bildirim geldi kargonuz yola çıktı diye ancak gonderici adı yazmıyor. Yurt içi ile mi dagıtım yapıyorlar acaba
|
asus laptop sarj sorunu
Sarj aletini taktıgımda sarj ledi yanmıyor ancak sistem uzerinde prize takılı gozukuyor.sarj %100 gozukmesine ragmen surekli 10/15 dakikada bir makine kendi kendine kapanıyor. bunun sebebi ne olabilir ? teşekkürler
Mini pc tavsiyesi
Şu tarz bir ürün aramaktayim.Amac Hem ofis işlerini chrome youtube tarzı seyleri kullanabilmek hem knight gibi basit oyunları açabilse yeterli benim için. Türkiye ' de bu tarz bu fiyat skalasında mini pc nereden bulabilirim ?
Superonline vdsl en iyi modem hangisi?
|
9520 sifre gelmiyor
Ssd mi bozuldu
Dun gece windows guncelledim kapattim pc i sabah acitigimda windows logosunun oldugu ekran yarim saatte geciyor zorla bilgisayar aciliyor. Acildiktan sonrada basit bir dosya bile acilmiyor dakikalarca tepkisiz kaliyor pc.
Yaklasik 2 yildir kullandigim ssd e kurulu windows elektrik kesintilerine maruz kaldi cok defa hd tune pro ile scan edecegim ancak onuda acamiyorum windows acildiktan sonra agirliktan . Sorun ssd demi nasil anlarim
Guncellemeden sonra windows 10 kasma sorunu
Dun gece windows guncelledim kapattim pc i sabah acitigimda windows logosunun oldugu ekran yarim saatte geciyor zorla bilgisayar aciliyor. Acildiktan sonrada basit bir dosya bile acilmiyor dakikalarca tepkisiz kaliyor pc. Nasil cozebilirim bu sorunu
İlgi Alanları: Money - BodyBuilding - Rap - Cars
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.521
İkinci El Bölümü Mesajları: 371
Konularının görüntülenme sayısı: 71.738 (Bu ay: 806)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.469 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO