https://www.hepsiburada.com/acer-predator-xb273gpbmiiprzx-27-144hz-1ms-hdm%C4%B1-display-g-sync-full-hd-%C4%B1ps-led-monitor-um-hx3ee-p20-p-HBV0000104PRP?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&utm_campaign=comp&utm_content=site&utm_source=coop&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_cp=asus.site.kategori-bilgisayar.comp
Bu linkteki monitörü almak istiyorum fakat internette monitörle ilgili pek bir yorum veya ayrıntılı bir inceleme videosu bulamadım kullanan veya monitör hakkında bilgisi olan birileri varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
Telefonu yaklaşık 1 ay önce aldım. Telefondaki video uygulaması, MX Player ve Youtube gibi video izlenen programlardan video izlediğimde herhangi bir sıkıntı yok fakat internet tarayıcısından video izlediğim zaman videolarda sanki gri bir filtre varmış gibi renkler çok soluklaşıyor siyah renkler griye dönüyor. İnternetten biraz araştırma yaptığımda geliştirici seçeneklerinden "Donanım katmanlarını devre dışı bırak" seçeneği işaretlendiğinde düzeldiğini gördüm fakat bu seçenek de açık olduğunda işlem gücünün fazla kullanılmasına yol açıyor. Telefonu aldığım zaman telefonda direk Android 11 ve One UI 3 güncelleştirmeleri gelmişti ve yapmıştım. Eski sürümde böyle bir hatanın olup olmadığını bilmiyorum. Bu sorunu benim gibi yaşayan ve daha stabil bir yöntem ile çözebilen var mı?
Alınık HOT+POF boş hesap
|
|
Anthem "Error Loading Pilot Data" sorunu
|
|
Alınık Guild Wats 2 HOT POF
|
i7 6700 GTX 1080 Battlefield 1 düşük fps
|
GTX 1080 dusuk fps
|
İlgi Alanları: Donanım Teknoloji
Starrk |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 10.968 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El