Gençler neden umutsuz? Neden kaygılı? Neden depresifler ?
Gençler neden mutsuz neden kaygılı neden geleceğe karamsar bakıyor dediğimde eminim ki bir sürü sebep sayacaksınız. Ülke gündemi çok hızlı değişiyor, bu ise insanlar da travmalara sebep oluyor. Özellikle siyaset, ekonomi, eğitimde ki eşitsizlikler, sınavlar, savaşlar, depremler, ailelerin beklentileri gençlerin umudunu kırıyor. İçinden geçtiğimiz Kovid dönemi zaten var olan sıkıntıları daha da arttırdı. Bunun neticesinde gençler yurtdışına kaçmak istiyor, kendi ülkelerinde durmak istemiyor. Yurt dışında şoförlük garsonluk gibi iş hayalleri kuruyor.
Peki hiç mi çaresi yok gençler. Gelin birlikte konuşalım bu mevzuları. Bu problemleri konuşmak isteyip bir türlü psikolojik destek alamayan belki maddi imkansızlıklardan belki yaşadığı bölgenin elverişsiz olmasından .....
Elimden geldiğince özellikle genç kardeşlerimize ücretsiz psikolojik destek vermek istiyorum.
6s elma logosunda takılı kaldı İOS11.4 SORUNU
|
note 3 kulaklık jack girişinde kırıldı (ss li) yardım
3000 gaming öneri? (monster)
|
2100 e 6s alınırmı
|
|
Yugioh çizgi filimini izleyevilecegim site önerisi lütfen
|
s4 cihazim lollipopu güncelleyemiyorum yardım lütfen
Meslek: Psikolog
Ruhunun derinliklerine in ve ilk önce kendini tanımayı öğren. Bunu yaptıktan sonra, bu hastalığa neden yakalandığının anlayacak ve belki de bir daha hastalanmayacaksın.. |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 165
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.493 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar