Ankarada Polikarbon Otopark Tentesi
Arkadaşlar selamlar. Ankarada otopark için tek araçlık şöyle polikarbon çatılı basit bir tente yaptıracağım. Fiyat araştırma aşamasındayım ama. Sizin tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır?
Arkadaşlar selam.
Elimde çoktandır kullanmadığım Sony HCD-FL5D model bir ses sistemi var. Ana ünite arada problem çıkarıyor. Ben sadece 2 büyük hoparlörü ve Subwoofer'ı 2.1 ses sistemi olarak televizyona tablete vs. 3.5mm jack girişinden takarak kullanmak istiyorum. Bunun için amfi mi decoder mı tam olarak ne almam gerektiğini bilmiyorum. Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilirse sevinirim.
Arkadaşlar selam. Amazon'un indiriminden Cloud 2 kulaklık edindim. Daha önce hiç sanal 7.1 kullanmamıştım. Zamanında kullandığım tritton AX Pro Dolby true Surround bir kulaktı. Kullandığım 7.1 sanal ses desteği olan ilk kulaklık bu.
Şöyle bir durum var, kulaklığın kumandası üzerinden 7.1'i açtığımda sağ sol dengesi kayboluyor.
Örneğin aşağıdaki videoda kumanda üzerinden 7.1 kapalı iken sağ sol tamamen ayırt edebilirken 7.1 açtığımda ses neredeyse stereo oluyor, iki kulaklıktan da geliyor.
Haliyle oyunlarda da 7.1'i açtığımda ses sağdan mı soldan mı geliyor anlayamıyorum. Ayrıca sanki boş bir oda da oyun oynuyormuşum gibi oluyor. Normal bir durum mudur bu?
Arkadaşlar merhaba. Çoktandır TTNET 25Mbit interneti ASUS AC51 model modemim ile hiçbir kopma hız düşümü vs. problemi olmadan kullanıyordum. Yeni taahhüt yaparken hızı da 35Mbps'e çıkardım fakat hızım 25'te sabit kaldı. TTNET'den teknik ekip gelip ölçüm yaptı, "buraya 35 geliyor ama modeminiz hızı 25'e düşürüyor. Yeni modem alın." deyip gittiler. Bu model VDSL2'de 200mbps'ye kadar destekliyor halbuki.
İnternetten biraz araştırdım, eski Firmware'leri tek tek denedim çözüm olmadı. Bu problemi nasıl aşabilirim?
Modem DSL ayarlarım;
Ryzen 7 7700 Dahili GPU ile Sistem Toplama
Arkadaşlar merhaba.
20 yıl sonra ilk kez yeni bir sistem toplayacağım. Aşağıda yazdığım bileşenleri edindim. Yurtdışından gelecek olan arkadaşıma ekran kartı siparişi verdim fakat kendisinin gelmesi önümüzdeki aya sarkacakmış. O zamana kadar elimdeki bileşenlerde bir problem olup olmadığını öğrenebilmek ve gerekirse çok geç olmadan aldığım yer ile temasa geçmek için sistemi toplayıp işlemcinin içindeki dahili GPU ile testleri gerçekleştirebilir miyim? Yoksa sistemi toplamak için ekran kartının gelmesini mi beklemeliyim sizce? Daha önce hiç dahili GPU kullanmadım.
Sistem;
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk
İşlemci: AMD Ryzen 7 7700
Soğutucu: AMD Wraith Prism (İşlemci ile gelen stock soğutucu)
SSD: Samsung 970 Evo Plus 1TB
Ram: Corsair Vengeance 16x2 6000Mhz CL30 Expo DDR5
PSU: MSI MPG A850G ATX 3.0
Kasa: Fractal Design Torrent Compact
Silinebilir.
|
Satıldı...
|
|
|
|
..:: AlışVeriş Yaptıklarım ::.. Ufocu, Tifoso, Secretmek, Conjurer, offendicula, süsse, Texaslı, smooth23, Sober07 (x2), Faho, madozan (x2), danyel1903, ne bu yaa??, bluelabel (x3), xLNTSx, forzaesk (x5), dargmen (x3), Gs_Emre, Max_Kolesne, manoth, pasha_kubilay, ZarakiKenpachi, vulakil, pudinkk, Atila, darkd66(x2), zildjiann, maydo72, darkraider, pmanager(x2), kahraman_turk12, SAVIAR, FStarter, lujin, Phibes, dragonstory(x2), ferisss, M@triXbox, _Kimi_Brk, borntobewild, SupremeXXL(x2), Witchdoktor, iscanthere, pape, vatan3801, Gkhannn, barisxbox360, metyn07, bukalemuns, Resident, alpalp84, DeadIrony, dmrbrn, deepblueseven, KMLSNY, Kunter, laider, buckethead®, ertugbilgin, Pinky_Demon, Stromboli, KaZAaRa, psycomedy, awcx, cryzlear, *HKN*, timurkhan, math_tiger, VLX, mec, imaismail, burak806, mj_pelit, mempa, ozn., pxsel, md07tr, ratlhead_the_hallow, metal can, dnzprmksz, ratlhead_the_hallow, shrksz, vonalikartal, sahin3rd, besmelesiz, airspeed, hrn~, thesondurak, sariduru, ank_yer_6, GipsyDanger, umtakcay, cebocan, newnobre... |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.473
İkinci El Bölümü Mesajları: 658
Konularının görüntülenme sayısı: 54.186 (Bu ay: 710)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.518 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun