|
Poco M3 restart sonrası açılmıyor
Telefonum çok yavaşladığı için yeniden başlat yaptım fakat telefon kapandı ve tekrar açılmadı. İnternette recovery mode gördüm ses açma ve güç tuşuna aynı anda basınca geçilen bir sistem fakat benim telefonumda işe yaramadı. Recovery mode ya da hard reset çalışmıyor ve ekrana hiçbir şey gelmiyor. Ne yapabilirim?
Bu kasa 2700 eder mi ?
Merhabalar. Bir tanıdık bu pcyi bulmuş sıfır halde. 2700 istiyor satan kişi. Ben pek anlamıyorum. Sizce bu kadar eder mi? Bir de bunu aldıktan sonra ekran kartı almam gerekiyormuş. Ucuz olacak şekilde hangi kartları alabilirim? Teşekkürler şimdiden.
2000 tl masaüstü pc tavsiyesi istiyorum.
Elimde bu bilgisayarım var ve 2000tl bütçem var. Ya bu pcyi daha iyi bir hale getirmek istiyorum ya da yeni bir pc almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
TESOL nereden almalıyım?
Merhaba. Ben Gazi Üni İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. Yurtdışı iş imkanlarımı canlı tutmak için TESOL almak istiyorum ama çok fazla seçenek var ve yeterli bilgi edinemiyorum kurumlardan. Hem maddi olarak çok olmayan hem de iyi bir eğitim alabileceğim bir kurs bilen var mı?
Bugün bir trafik kazası atlattık ve ifadem alınırken karşıdaki sürücüden için şikayetçiyim dedim. Şimdi direk dava mı açılacak yoksa benim peşini tutmam gereken bir şey var mı?
Babamın testi pozitif çıktı.
|
|
Sarhoş olmayacak kadar alkol almak?
|
İngilizcenin bütün derslerde kullanılması
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 210
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 11.389 (Bu ay: 270)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar