THY'nin sitesinde ve mobil uygulamadaki duyuru bu şekilde;
14 Mayıs 2023 seçimleri nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcularımıza bilet işlemleri için ilave haklar tanımlanmıştır.
14 Mayıs tarihini içeren seyahatler için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcularımıza bilet işlemlerinde kullanabilmek üzere ilave haklar tanımlanmıştır.
10 Mart 2023 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 07 Mayıs 2023 - 21 Mayıs 2023 (dâhil) arasındaki seferlere kayıtlı tek yön veya 14 Mayıs 2023 tarihini kapsayan gidiş - dönüş seyahatleri olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcularımız, 21 Mayıs 2023 (dâhil) tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla:
1) Yeni seyahat tarihleri en geç 31 Mart 2024 tarihine kadar olan seferlere yapılan rezervasyon değişiklikleri, aynı güzergâh bölgesinde olmak koşuluyla ücretsiz yapılacaktır. Örneğin, İstanbul - Paris biletinizi, İstanbul - Amsterdam olarak değiştirebilirken; İstanbul - Paris biletinizi İstanbul - New York olarak değiştiremezsiniz.
2) İade talepleri:
a) Hiç kullanılmamış biletler kesintisiz iade yapılacaktır.
b) Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi ücretsiz yapılacaktır.
3) Bilet süresinin uzatılması:
Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Mart 2024 (dâhil) tarihine kadar uzatılabilecektir.
4) İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacaktır.
5) Söz konusu işlemler Türk Hava Yolları satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden ve web sitemizdeki geri bildirim formu üzerinden talep oluşturularak yapılabilecektir.
Daha önce 399 TL'lik promosyon uçak biletimi, uygun tarih olmaması nedeniyle Cuma yerine Pazartesi gününe almıştım. Dün gece mobil uygulamada gezinirken ekranda mavi fonlu bir uyarı belirdi, biletime ücretsiz değişiklik / iptal tanımlandığı yazıyordu, hemen kontrol ettim ve biletimi iki gün öncesiyle değiştirdim.
Bugün ise sitede ve mobil uygulamada böyle bir duyuru gördüm. Meğer benim uçuş tarihimi de kapsayacak şekilde bir ilave hak tanımlaması yapılmış.
Benimle aynı durumda olup, yukarıda açıkça yazılı tarihler arasında bileti bulunan ve değişiklik yapmak isteyen donanım haber okuyucularına faydası olması dileğimle..
Türk Hava Yolları, yurt içi uçuşları için kampanya başlattı. Milli havayolu bugün ve yarın satın alınacak yurt içi biletleri 129,99 TL’den satışa çıkardı.
Türk Hava Yolları, yolcularına yurt içi uçuşlarda uygun fiyatlarla uçuş imkânı sağlıyor. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular,
4-5 Ekim 2021 tarihinde satın alacakları biletler ile
1 Aralık 2021-9 Ocak 2022 tarihleri arasında her şey dâhil 129.99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde ediyorlar.
Havayolundan yapılan açıklamaya göre, kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli. Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değil.
İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, ekonomi sınıfı uçuşlarda da geçerli olan kampanya KKTC ve Hopa’ya yapılacak uçuşları ise kapsamıyor.
Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/yurtici-ucak-bileti-kampanyasi/index.html web adresinden ulaşılabiliyor. Açıklamada satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretlerinde değişkenlik olabileceği belirtildi.
MARMARABİRLİK 400 GRAM KURU SELE ZEYTİN 8,3 TL
Arkadaşlar 1-2 yıldır sürekli bu zeytini tüketiyoruz, tadı gerçekten muhteşem. Denemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.
Mağazada 100/20 indirim var, 3x3 : 9 kutu 400 gramlık zeytin çek kullanmadan 80.50 TL'ye geliyor. Kutu birim fiyat 8.9 TL, kilosu: 22.3 TL oluyor.
Piyasada bolca bulunan 75/25 çek ile de 75,5 TL'ye geliyor. Kutu birim fiyat bu kez 8,3 TL'ye Kilosu da 20.9 TL'ye geliyor.
Aradaki 5 TL için çeki harmayayım derseniz bile piyasaya göre oldukça uygune geliyor.
Açıklamada son tüketim tarihi yazmıyor, ben mağazayı arayıp öğrendim 2022'nin bilmem kaçıncı ayı dedi.
Aynı ürün şuan a101'de 15.95 TL'den, 11.20 TL'ye düşmüş durumda.
Sanırım kimsenin ayağına uymadığı için bu fiyat ama şansımı denemek istedim :)
https://www.adidas.com.tr/tr/goletto-6-hali-saha-krampon/AQ4302.html
|
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 497
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 18.359 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 412 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar