Arkadaşlar geliştiriciler kendi forumlarında ki feedback lere bayağı dikkat ediyor. Orada steam yorumlarında ki dil desteği talebinin resmini ekledim ve kısa bir yazı ile durumu belirttim. O başlığa destek olun görsünler.
Kingdom come 2 gibi AAA bir oyun atılan mailler ve discord dan darlama sonucu TR dil desteğini kazandı unutmayın. İki dk destek verin foruma gelin acil.
RE-RECKONİNG
Arkadaşlar bu oyunun remaster sürümü çıktı çeviri yapabilecek var mı? Çok berbat olması bile sorun değil.
RE-RECKONİNG YAMA İSTEK
Arkadaşlar lütfen bu oyunun yamasını yapabilicek var mı ? Eski oyunun yaması yapılmış ancak remastered sürümü yapılmamış. Biri el atsın lütfen
DELL G2422HS COİL WHİNE
Arkadaşlar bu monitörü sipariş verdim ama kullanan varsa rica ediyorum monitörün arkasından veya herhangi bir yerinde coil whine veya her hangi bir ses geliyorsa yazabilir mi ? Kulağınızı yaklaştırıp dinlemenizi rica ediyorum.
UNCHARTED + WAR HAMMER İMPERİAL
Hazır sistem aldım, Warhammer 40k darkdite imperial edition (600₺) + uncharted hırsızlar kolexyonu (500₺) hediye verilicek.
Bu iki oyunu amd ekran kartı alıp kendisine hediye verilecek olan callisto protocol veya dead island 2 ile değişmek istiyorum. İsteyen bana ulaşsın. (Kafa kafaya değişebiliriz)
XBOX XS FİZİKSEL OYUN
Nintendo switch de en sevdiğim olay, eskiler de ki gibi zar zor kutu oyun alabilmek, alınca ister anı olarak sakla kolexyon yap, istersen sat, istersen takas et olayi idi. Bir oyuna fiziksel sürüm olarak sahip olunca daha anlamlı ve daha değerli geliyor gözüme. Neticede verdiğin para karşılığında elinde bir nesne olması psikolojik olarak bunu tetikliyor sanırım. xbox series X alınca aynı şeyi yaparım sanmıştım. İnternet indirme hızım 11mb iyi denebilir ama Kutulu fiziksel oyunun yeri benim için çok başka. Pratiklik açısından da iyi. Ne var ki hiç XS için optimize edilmiş fiziksel oyun bulamadım. Dyinlight 2 , Cyberpunk 2077 almak istiyorum nereden bulabilirim?
Ps4 pro + series S
12 bin nakit var. Single hikayeli oyun oynamayı seviyorum. Rekabetçi oyunlarla aram yok. Pc mi sattım series x alacaktım ama dikkat ettiğimde nereseyse hiç Türkçe desteği yok Microsoft un. Pc de yama var ama xbox konsolda oda yok. Alsam ne oynayacam diye düşününce bianda soğudum. Ps5 fahiş fiyat diye bütçe zorlamayı istemiyorum.
Ps4 pro 7216b versiyon + series S alayım diyorum. Exlusive Türkçe oyunları bitirirm. YouTube, internet, Twitch vs için series s i kullanırım. İleride starfield ve diablo serileri gelince xbox a geçerim. Mantıklı mı sizce arkadaşlar ? Son olarak ps4 pro ya 2 k desteği eklendi mi ve ortalama kaç sene daha ps4 e oyun çıkar
MSİ GT73VR TİTAN (VR READY) 4 k öneri
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 2.678 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun