Merhaba arkadaşlar,
Üniversitede yerelleştirme dersi veriyorum ve ders kapsamında oyun çevirisi projesi yapacağız. Oyun dosyalarına nereden ulaşabilirim? Trados Passolo uygulamasını kullanıyoruz. Programımız lisanslı fakat her oyunun dil dosyası formatı neredeyse birbirinden çok farklı. Bu konuda kaynağa nereden ulaşabilirim? Lisans sorunu olmaması açısından açık kaynak dosyalar da uygun olur.
Turk.net, Asus DSL AC-51 ve İnternet Kopma Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 haftadır Turk.net ile ciddi sorun yaşıyorum. 2 hafta önce hız düşmesi sorunları başladı. Destek kaydı açtım sorun çözüldü dediler, çözdük dedikten sonra da hat kopmaları başladı. Zyxell 1312 modem kullanıyordum, Turk.net’den aldığım Asus AC51’e geçtim belki modem sorundur diye ama yine değişmedi. Turk.net’e sorun bildiriyorum ama hat değerlerini yazıp susuyorlar. Bir türlü anlaşamıyoruz. Ben de onlara düzelmeyen hat değerlerimi gönderiyorum böyle sürüp gidiyor. Şuan snr değerini 14’e çektim saat başı yerine 4 saate bir reset ile interneti kullanabiliyorum. Zyxell modemi geri kurmak istedim bu seferde ne yaparsam yapayım Türk.net’in verdiği bağlantı şifresi yanlış diyor. Ne yapabilirim?
|
|
BEKO 32430 AA 24000 Btu Klima nasıldır?
|
Türknet'in Türk Telekom bekletiyor yalanı
|
|
Superonline Fiber hizmeti verememesi ve taahhüt iptali
|
Us hesabı ve PSnow sorunu
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.469
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 12.440 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic