Lenovo 10300h Otun Zorlukları
Herkese merhaba
Oğluma lenovo gaming i5 10300h bilgisayar aldık. İlk zamanlarda oyun performansı iyiydi fakat zamanla ağırlaşmaya başladı. Oyunları açması çok uzun sürüyor. Volarant isimli oyunu ise yükleyebiliyor ama hiç açmıyor, aşağıdaki problem ekranı çıkıyor. Windows 11 yüklü cihazda.
Konuyla ilgili fikri olan, yol gösterebilecek olan var mıdır?
Oğlum burs kazandı diye hediye olarak aldık ama hiç memnun değil ve sürekli değiştirmek istiyor..
şimdiden teşekkürler
XBOX / PS 5 / NINTENDO SWITCH
Herkese merhaba
Pandemi etkisiyle evlere kapanınca oğlumuz tablete tam anlamıyla dadanmış durumda. Pedagogumuzla, çocuk doktorumuzla ve göz doktoruyla görüşmemize istinaden yakın mesafeden ve fazla uyaranlı oyunlar yerine ev içi eğlence sistemlerinden birini tercih etmeye karar verdik.
Tablette oynadığı oyunlar gerçekten gözleri çok yoran ve sürekli bir uyaran olan, çok hareketli oyunlar. Ayrıca ister istemez tableti gözlerine yakınlaştırıyor, bozuk bir oturuşla oynuyor. Dijital oyun oynama süresini daha kontrollü ve fiziken daha az yorucu şekle dönüştürelim istedik.
hem ufaklığı tablet başından kaldırmak hem de bize de eğlence olması açısından xbox, nintendo veya ps5 alayım diyorum. uzun zamandır bu konsollardan uzağım, öneriniz ne yönde olur? pedagogumuz nintendonun çok temiz içerikli oyunları olduğunu söyledi ama yetişkinleri de keser mi acaba oyun havuzu...
bütçe olarak 7-8 bine çıkabilirim ama sonrasında her oyuna büyük meblağlar vermek istemem açıkcası... öneilerinizi merakla bekliyorum...
XBOX / PS 5 / NINTENDO SWITCH
Herkese merhaba
Pandemi etkisiyle evlere kapanınca oğlumuz tablete tam anlamıyla dadanmış durumda. Pedagogumuzla, çocuk doktorumuzla ve göz doktoruyla görüşmemize istinaden yakın mesafeden ve fazla uyaranlı oyunlar yerine ev içi eğlence sistemlerinden birini tercih etmeye karar verdik.
Tablette oynadığı oyunlar gerçekten gözleri çok yoran ve sürekli bir uyaran olan, çok hareketli oyunlar. Ayrıca ister istemez tableti gözlerine yakınlaştırıyor, bozuk bir oturuşla oynuyor. Dijital oyun oynama süresini daha kontrollü ve fiziken daha az yorucu şekle dönüştürelim istedik.
hem ufaklığı tablet başından kaldırmak hem de bize de eğlence olması açısından xbox, nintendo veya ps5 alayım diyorum. uzun zamandır bu konsollardan uzağım, öneriniz ne yönde olur? pedagogumuz nintendonun çok temiz içerikli oyunları olduğunu söyledi ama yetişkinleri de keser mi acaba oyun havuzu...
bütçe olarak 7-8 bine çıkabilirim ama sonrasında her oyuna büyük meblağlar vermek istemem açıkcası... öneilerinizi merakla bekliyorum...
Bosch Seri8 28560 Kötü Durulama
Herkese merhaba
6-7 ay önce Bosch seri8 kurutucu ve çanaşır makinası aldık. Kurutucuyla ilgili hiçbir sıkıntımız yok aksine çok çok memnunuz ve keşke daha erken alsaymışız diyoruz.
Çamaşır makinasına gelince; köpük sensörü ve hassas durulama özelliği var diye tercih ettik ama iyi durulamıyor ve her çamaşırı tekrar hassas durulama yapıyoruz. Hatta bazılarını iki üç kez tekrarladığım, bebeğinkileri elimde duruladığım oluyor.
Önceki makinam da Bosch idi ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştım, ya da farketmiyor muyduk acaba emin olamıyorum.
Şöyle özetleyeyim: Yıkama bittiğinde köpük görünmüyor ama bitime az kala çok fazla köpük görüyorum. Bu yüzden yıkama bitince tekrar durulama yaptığımda içerisi tekrar köpük içinde kalıyor. Makina durduğunda yine köpük yok ama tekrar durulama yaptığımda köpükleri görüyorum. Şu an 4. Kez hassas durulama yapıyorum ve yine köpük var yine köpük var ve birazdan yine tüm köpükleri boşaltacak ve bittiğinde hiç köpük görmeyeceğim. Bahsettiğim köpük suyun çalkalanma köpüğü değil, aşağıya 3. Ve 4. Durulamadan fotoğraflar ekliyorum. Frosch marka ve 33ml yani gerçekten az deterjan kullanıyorum. Çamaşırlar da genelde ancak yarısına kadar dolu oluyor.
Daha önce makinayı çalışırken hiç izlemediğim için farketmedim ama bu durum oldukça canımı sıkıyor.
Siz de makina bitip durduktan sonra tekrar durulama yaptırıp köpürecek mi diye gözlemleyebilir misiniz? Ne yapacağımı şaşırdım heves ettik dünya para verdik üstüne sürekli durulama krizi yaşıyoruz...
|
|
iyi kamera, hızlı işlemci, pratik kullanım, bütçe 8000
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.491 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar