Satılık VP/RP kodu
Merhabalar . Nvidia Geforce Now Gameplus binlerce popüler bilgisayar oyununu kasma, donma ve yükleme derdi olmadan donanımınız ne olursa olsun sadece internet bağlantınız üzerinden oynayabileceğiniz bir cloud gaming sistemi. Ülkemizde bulunan 2 sunucu sayesinde Multiplayer oyunları bile yüksek gecikmeler olmadan oynayabilirsiniz. Bilgisayar, telefon ve tabletten erişebilirsiniz. İsterseniz aşağıdaki linkten üye olup verdiğim kod ile %20 indirim kazanabilirsiniz.
Kod: ARKLLQBTNP0TG (Geforce Now Gameplus hesabınıza girdikten sonra profil kısmına geliyorsunuz. Burda kod aktivasyon kısmına kodunuzu girip aktifliyorsunuz.)
Edit: Paycell kampanyası sona erdi. Ancak indirim kodu hala geçerli.
Ssd içindeki verileri silemiyorum!
2 gün önce içinde windows 10 kurulu ssd'nin bozulduğunu farkettim. Windows açıldıkdan biraz sonra donuyor ve mavi ekran veriyordu. Ben de sıkıntının ssd ile alakalı olduğunu düşünüp 2. disk olarak takıp hd tune ile test ettim. Error scan ile yaptıgım testte kırmızı noktalar belirdi ve test durdu.
Donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüp garantiye vermeyi düşündüm. Ancak içinde bazı özel verilerim var ve bunları silmek istiyorum. Bilgisayarı harddisk üzerinden başlatım ssd içindeki verileri siliyorum. Ancak her yeniden başlattığım da bu verilerin yeniden geldiğini görüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
(Bazi programları kullandım. Secure erase, LLf gibi. Ancak çözüme ulaşamadım. Ssd içınde gizli klasörleri göster secenegi açik. Reycle bin, recovery ve bazı 5-6 gb sys dosyaları var. Bunları da silip denedim.)
James Donkey SSD test sonuçları!
Bios ssd'yi görmüyor!
|
Bloody a90
|
Hangi mouse u önerirsiniz?
|
Precomp.exe virüsmü?
|
Mouse Tavsiyesi
|
Norton Security
|
İlgi Alanları: bilgisayar,teknoloji,video oyunları
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 9 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 250
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 12.005 (Bu ay: 1.399)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun