Araç satış sözleşmesi kaybı
Merhabalar,
Bugün aracımın satışını yaptım fakat noterden aldığım araç satış sözleşmesini kaybetmişim.
Sigortam.net den aktif sigortayı iptal etmek istiyorum fakat sözleşmeyi istiyor. Alan arkadaşa sordum o da attığını iletti. Bu belge olmadan sigorta iptal edilmez mi? Noterden isteyecegim ama orası da baya bir fiyat çıkarıyor diye duydum. Bu tarz belgelerin hala online olarak gelmemesi de ne kadar saçma.
Evden çıkarmak isteyen kiracı
Merhaba,
Yeni evlendim daha 2 sene oldu. Ev sahibi 1700 tl olan kirami 5000 tl istedi. agustosda 2.yıl bitiyor 3. yıla geçicez. Ben evden çıkmak istemiyorum her şeyi bu eve göre aldım. Ben devletin belirledigi oran degil de tefe tüfeye göre yapıp 2516 Tl olarak hesabına atacaktım önümüzdeki ay başında. Bugun ev sahibi whatsappdan mesaj atarak kirayı aynı binada olan kızına elden vermem gerektigini banka hesabını kapattıgını söyledi. Ben daha cevap vermedim ama ev sahibi bir nevi resmi olarak kirayı vermemi istemiyor gibi hissettim. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Ben hesabı kapattıgını da düşünmüyorum yine aynı hesaba yeni kirayı atsam para geri gelir mi hesap kapanmış olsa?
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Adını hatırlayamadıgım bir kitap
Merhaba dostlarım.
4 5 sene önce bir kitaba başlamıştım fakat sonra yarıda bıraktım. Aklıma geldi fakat adını hatırlayamadım. İçerigi ve aklımda kalanları yazıcam belki biri bilebilir.
Farklı bir gezegende yaşayan insanlar var. Bunlar böyle çok gelişmiş baya aşmışlar insanlık çok çok gelişmiş. Sonra buradan 1kız ve 1 erkegi dünyaya yolluyorlar. Bunlar tabi çok güzel falan oldukları için insanlar bunları farkediyor. Hatta kız partiye gidiyo herkes çok begeniyo kız ünlü oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi ara çikolata yiyorlar da çikolatayı zehir diye belirtiyor. Aslında çok zararlı siz bunu çocuklarınıza nasıl yediriyorsunuz falan diyorlardı insanlara.
Böyle bişeyler geliyor aklıma o kadar. Valla hatırlayan tahmin eden olursa süper olur.
iyi günler.
Ödev; Büyük marketlerde yeni hizmetler ne olabilir
|
Terfi için ödev hakkinda yardim
|
Hangi vestel tv yi seçmeliyim
|
Urun yanlis fiyatlandirmayla alakali bilgi
|
Xiaomi uygun fiyatlar
|
Sıfır üründe arıza
|
Turknet fatura hakkinda.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 531
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 10.732 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar