Kendi cihazım ile Kablonet gpon altyapı kullanabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba,
kablonet GPON kullanırken ont modem kiralamak zorunlu mu? Kendi ont modemimizi kullanabiliyor muyuz? Abonelik başvurusu yapıyorken cihaz istemiyor diye bir seçenek var ama eğer kendi cihazımızı kullanamıyorsak mecbur kiralayacağız herhalde. Eğer kendi cihazımızı kullanabiliyorsak tavsiye ettiğiniz uyumlu cihaz var mıdır?
Arkadaşlar merhaba, her yöne kendi adınıza alacağınız TCDD biletleri için 20 Ocak 23:59'a kadar geçerli 430tl değerindeki açık bilet kuponumu satıyorum. Alacağınız bilet daha pahalıysa aradaki farkı ödeyerek de kuponu kullanabilirsiniz. 350 TL'ye satıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.
Arkadaşlar merhaba, Legion 5 15ARH05 model dizüstü bilgisayarımın ekranında aşağıdaki resimlerden görüleceği üzere pikselleşme sorunu var. Ekranın sağ tarafından yoğun olarak başlayan şerit şerit pikselleşmeler mevcut. Özellikle ekranı tek renk haline getirince farkediliyor. İnternette bu durumu araştırınca birçok Legion kullanıcısının benzer problemler yaşadığını ve bu sorunun isminin "Screen Door Effect" olduğunu duydum. Dizüstü bilgisayarı teknik servise vermek istiyorum. Benzer bir problemle karşılaşan arkaşlar teknik servisle sorunu çözebildiniz mi? Deneyiminiz nasıldı?
Merhaba arkadaşlar, bu hafta comnet'e geçiş yaptım. Daha önce gıbırnet kullanırken 55mbps download, 14 mbps upload hızı alıyordum. Comnet'e geçince download hızım ilk başta aynı kaldı, upload hızım ise 8 mbps'e düşürüldü. Daha sonra comnet kendi kendine hızı hat değerlerimde yazan maksimum kapasite olan 63 mbps'e çıkardı. Ancak 63 mbps'e çıkması ile paket kaybı sorunlarım arttı. Snr değerim 6.5'a düştü. Bu durumu yazdığımda cevap olarak 100mbps'lik pakette hat değerinin maksimum hızı verildiği, hız düşürme işlemi yapmadıklarını söylediler. Bu durumla karşılaşan oldu mu, tavsiyeniz nedir?
Konu silinsin.
|
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.900 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar